Η ΕΠΟ θα κάνει νέα προσπάθεια για Βόλο και αν λάβει αρνητική απάντηση θα περιμένει τις ομάδες

Κύπελλο Ελλάδας

i

© Intime

Η ΕΠΟ θα κάνει νέα προσπάθεια για Βόλο και αν λάβει αρνητική απάντηση θα περιμένει τις ομάδες

Η ΕΠΟ θα κάνει ακόμα μία προσπάθεια προκειμένου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει στον Βόλο μετά το «άκυρο» της Αστυνομίας της Κύπρου.

Όλα έδειχναν πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας 2023 θα διεξαγόταν στην Κύπρο. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) ωστόσο είχαμε νέα δεδομένα. Συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Μεγαλόνησου εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως έπειτα από την εξέταση όλων των δεδομένων και την επικινδυνότητα που προκύπτει για την εν λόγω αναμέτρηση, αποφάσισε να μην συνηγορήσει στην προοπτική διοργάνωσης του αγώνα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να αρχίζει και πάλι από το «μηδέν».

«Άκυρο» της Αστυνομίας της Κύπρου για τον τελικό Κυπέλλου!

«Άκυρο» της Αστυνομίας της Κύπρου για τον τελικό Κυπέλλου!

Νέα τροπή στην υπόθεση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας της Κύπρου, δεν δίνεται η συγκατάθεση για να διεξαχθεί στο «ΓΣΠ» η αναμέτρηση, οπότε η ΕΠΟ θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η ΕΠΟ θα κάνει μία νέα προσπάθεια για να διεξαχθεί ο τελικός της διοργάνωσης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Η Ομοσπονδία θα αποστείλει επιστολή στον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ζητώντας του να γίνει η αναμέτρηση στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Αν το αίτημα της ΕΠΟ δεν γίνει δεκτό εκ νέου δεκτό, τότε θα πρέπει να συζητήσει με τους δύο φιναλίστ του τελικού προκειμένου να αποφασιστεί η έδρα διεξαγωγής του. Να επισημάνουμε ότι θα υπάρξει αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του, καθώς στις 20 Μαΐου, παραμονή των εκλογών δηλαδή, δεν γίνεται να διεξαχθεί αγώνας τέτοιας σημασίας στην χώρα μας.

Tags: