Κύπελλο Ελλάδος: Το θαύμα ψάχνει ο Ολυμπιακός, την πρόκριση η ΑΕΚ

Μπακαμπού - Βίντα

i

Μπακαμπού - Βίντα/ ©Intime

Κύπελλο Ελλάδος: Το θαύμα ψάχνει ο Ολυμπιακός, την πρόκριση η ΑΕΚ

Sportal newsroom 09:08 - 12.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:16 - 12.04.2023

Ολυμπιακός και ΑΕΚ «μονομαχούν» το βράδυ της Μ. Τετάρτης (12/4,19:30) στη ρεβάνς του 3-0 στην «OPAP Arena» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το βράδυ της Μ. Τετάρτης (12/4,19:30, Cosmote Sport 4) στη ρεβάνς του 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα ημιτελικά του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για το θαύμα της πρόκρισης στον τελικό, ενώ από τη μεριά της η «Ένωση» θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή και να μην επηρεαστεί από το μεγάλο πλεονέκτημα από το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοζέ Ανιγκό άφησε εκτός αποστολής τον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ σε αυτή βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες. Επίσης, ο Γάλλος τεχνικός συμπεριέλαβε και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, παρότι συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται στα ματς Κυπέλλου.

«Θα έπρεπε να σκέφτεται ήδη την απόσυρση»: Δημοσιογράφος από την Κολομβία τα... χώνει σε Χάμες και ελληνικό ποδόσφαιρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:44 - 11.04.2023

«Θα έπρεπε να σκέφτεται ήδη την απόσυρση»: Δημοσιογράφος από την Κολομβία τα... χώνει σε Χάμες και ελληνικό ποδόσφαιρο

«Δεν είναι πλέον σε θέση να αγωνιστεί σήμερα σε ελίτ πρωτάθλημα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος, Κάρλος Αντόνιο Βέλες, μιλώντας για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Από τη μεριά του ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματίας Σέρχιο Αραούχο, αλλά και τους Άμραμπατ, Σιντιμπέ και Τζαβέλλα, οι οποίοι μετά από τα συνεχόμενα 90άλεπτα χρειάστηκε να μείνει εκτός της σημερινής «μάχης». Επίσης εκτός έμεινε και ο Φαν Βέερτ, διότι προφανώς ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητάς του. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Αρόλντ Μουκουντί.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Αναλυτικά, η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Ζοζέ Ανιγκό): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Μπα, Ραμόν – Κασάμι, Χουάνγκ – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού.

AEK (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Φερνάντες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Πινέδα – Γκαρσία, Τσούμπερ.

Διαιτητής: Άλιγιαρ Αγκάγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

Α' Βοηθός: Ζεϊνάλ Ζεϊνάλοφ (Αζερμπαϊτζάν)

Β' Βοηθός: Ακίφ Εμιράλι (Αζερμπαϊτζάν) 

4ος διαιτητής: Στάθης Γκορτσίλας 

VAR: Ελτσίν Μασίγεφ (Αζερμπαϊτζάν)

AVAR: Κωνσταντίνος Νικολαΐδης