Παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Ντάνι Ίνγκς
i

Ο Ντάνι Ίνγκς/instagram

Παίκτης της Γουέστ Χαμ ο Ντάνι Ίνγκς

Sportal newsroom 11:32 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:43 - 19.01.2023

Επιβεβλημένη ήταν η επιθετική ενίσχυση στη Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να φτάνουν τελικά σε συμφωνία με την Άστον Βίλα για την απόκτηση του Ντάνι Ίνγκς.

Στη ζώνη του υποβιβασμού της Premier League βρίσκεται η Γουέστ Χαμ και ίσως ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι η επιθετική της δυστοκία. Με 15 τέρματα στο ενεργητικό της έχει τη δεύτερη λιγότερο παραγωγική επίθεση, μιας και μόνο η Γουλβς έχει σκοράρει λιγότερες φορές (12).

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει πάρει αυτά που ήθελε από τους δύο επιθετικούς τους (Αντόνιο και Σκαμάκα) με αποτέλεσμα να έχει βγει στην αγορά με στόχο την απόκτηση ενός ακόμα φορ. Μάλιστα, τα «σφυριά» κατάφεραν μετά από σύντομες διαπραγματεύσεις να πείσουν την Άστον Βίλα να τους παραχωρήσει τον Ντάνι Ίνγκς, βγάζοντας από τα ταμεία του ένα ποσό λίγο πάνω από τα 17 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει σκοράρει επτά φορές σε 21 συμμετοχές με τους «χωριάτες» φέτος. Εξι από τα γκολ του τα σημείωσε σε αγώνες της Premier League, έχοντας ένα περισσότερο απ’ όσα έχουν πετύχει αθροιστικά ο Αντόνιο και ο Σκαμάκα. Γενικά, ο Ινγκς είναι συνεπής στη συχνότητα με την οποία σκοράρει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, βρίσκοντας δίχτυα περίπου μια φορά ανά τρεις αγώνες.