Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ
i

Ο Χάρι Μαγκουάιρ/instagram

Ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ

Sportal newsroom 11:38 - 18.01.2023 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 18.01.2023

Για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας κοιτάζει η Γουέστ Χαμ που… ψάχνεται για τον δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

To ενδεχόμενο να κινηθούν για τον δανεισμό του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζουν στη Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά», που πέρυσι έφτασαν ως τα ημιτελικά του Europa League, φέτος δίνουν «μάχη» για να παραμείνουν στην Premier League και η περίπτωση του Μαγκουάιρ ανάμεσα σε εκείνες που εξετάζουν για την ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα χρειαστεί σίγουρα να αποκτήσει κάποιον στόπερ αν η Γουλβς επιμείνει και επιστρέψει για την απόκτηση του Κρεγκ Ντόουσον. Οι «λύκοι» έχουν καταθέσει ήδη μια πρόταση στη Γουέστ Χαμ για τον 32χρονο στόπερ, η οποία απορρίφθηκε όμως δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση. Γι’ αυτό και η ομάδα του Μόγιες παραμένει σε... επαγρύπνηση

Ο Μαγκουάιρ κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν τον απέκτησε από τη Λέστερ το 2019, αλλά φέτος τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά γι’ αυτόν στο «Ολντ Τράφορντ». Δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για τον Ερικ Τεν Χαχ και παρακολουθεί τα περισσότερα παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων» από τον πάγκο.