Πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Μαρσιάλ
i

Ο Άντονι Μαρσιάλ / © Youtube

Πρόβλημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Μαρσιάλ

Sportal newsroom 18:01 - 17.01.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα έχει στη διάθεση της τον Άντονι Μαρσιάλ για την ερχόμενη αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει αύριο (18/1) στο «Σέλχαρστ Παρκ» την Κρίσταλ Πάλας, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Premier League και έχει την ευκαιρία με νίκη να ανέβει -προσωρινά τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Προερχόμενοι από τον θρίαμβο (2-1) επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι «μπέμπηδες» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα, πιθανότατα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν χωρίς τον Αντονί Μαρσιάλ, τον οποίο ο Ερικ Τεν Χαχ χαρακτήρισε αμφίβολο για τον αυριανό αγώνα.

Ο Γάλλος επιθετικός αισθάνεται από την περασμένη εβδομάδα ενοχλήσεις στο ισχίο. Συμπεριλήφθηκε στην ενδεκάδα του ντέρμπι, κατόπιν δικής του επιθυμίας, όπως τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός, αλλά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, καθώς «δεν ήταν στο 100%», σύμφωνα με τον Τεν Χαχ.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ είπε ακόμη ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας τον Βουτ Βέγκχορστ, τον οποίο οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν πριν λίγες ημέρες.