Όχι μόνο δεν έχει ενοχές, αλλά η Γιουνάιτεντ διασκέδασε στο TikTok με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες! (video)
i

Μπρούνο Φερνάντες και Μάρκους Ράσφορντ/©INTIME

Όχι μόνο δεν έχει ενοχές, αλλά η Γιουνάιτεντ διασκέδασε στο TikTok με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες! (video)

Sportal newsroom 14:46 - 16.01.2023

Μεγάλο ντόρο ξεσήκωσε το γκολ της ισοφάρισης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» απλά το διασκεδάζουν.

Ένα από τα πλέον αμφισβητούμενα γκολ της φετινής χρονιάς πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ναι μεν ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1, αλλά στη συγκεκριμένη φάση μεγάλο ρόλο έχει παίξει η παρουσία του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Άγγλος επιθετικός που ήταν ξεκάθαρα εκτεθειμένος από την άμυνα των φιλοξενούμενων, κυνηγάει την μπάλα και ναι μεν δεν έρχεται σε επαφή μαζί της, αλλά επηρεάζει τη ροή της φάσης.

Παρ’ όλα αυτά, διαιτητής και επόπτης αποφάσισαν ότι δεν υπάρχει καμία παράβαση από τη στιγμή που ο Ράσφορντ δεν έχει ακουμπήσει την μπάλα και την έχει στείλει στα δίχτυα ο Μπρούνο Φερνάντες.

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι συζητήσεις και οι αναλύσεις για το αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι συνεχίζονται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκεδάζει με τη συγκεκριμένη φάση κάτι που το έδειξε και με μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο TikTok.

Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» έχουν βάλει το βίντεο με το γκολ από διάφορες λήψεις, που φαίνεται ότι ο Ράσφορντ δεν ακουμπά την μπάλα και το ηχητικό φόντο είναι το τραγούδι του M.C. Hammer, «You Can’t Touch This», με το αποτέλεσμα να είναι ξεκαρδιστικό.

Δείτε την ανάρτηση της Γιουνάιτεντ: