Γουέστ Χαμ: Έχει ως plan B τον Κορμπεράν
i

Κάρλος Κορμπεράν / ©intime

Γουέστ Χαμ: Έχει ως plan B τον Κορμπεράν

Sportal newsroom 08:43 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 12.01.2023

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports η Γουέστ Χαμ έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται τον αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγιες, έχοντας τον Κάρλος Κορμπεράν ως μία λύση.

Τον Κάρλος Κορμπεράν έχει ως στόχο η Γουέστ Χαμ, για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Μόγιες. Στη λονδρέζικη ομάδα έχουν αρχίσει να σκέφτονται ήδη την μετά-Μόγιες εποχή και ψάχνουν τους κατάλληλους τεχνικούς για τη διαδοχή του. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Sky Sprots και της Evening Standard τα «σφυριά» έχουν ως πρώτο στόχο σε περίπτωση που απολύσουν τον Σκωτσέζο, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός προπονητής αυτή τη στιγμή είναι στο πάγκο της Γουέστ Μπρομ, αντικαθιστώντας τον Στιβ Μπρους. Αυτή τη στιγμή η Γουέστ Μπρομ βρίσκεται στην ένατη θέση της Τσάμπιονσιπ με 38 βαθμούς, έναν πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου.

Όταν αρχικά την ανέλαβε ήταν στις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά στους δέκα αγώνες που είναι μέχρι στιγμής την έχει βάλει σε τροχιά play-off . Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα της Τσάμπιονσιπ που ο Ισπανός προπονεί ως πρώτος προπονητής, με τη πρώτη να είναι η Χάντερσφιλντ.

Με την ομάδα του δυτικού Γιόρκσαϊρ μάλιστα είχε μπει επίσης στα play-off για την άνοδο, αλλά είχε χάσει στον ημιτελικό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 39χρονος είχε και ένα μικρό πέρασμα από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αλλά η θητεία του στην ελληνική ομάδα, διήρκησε μόλις λίγους μήνες.