O Καμπιάσο στις πιο απροσδόκητες μεταγραφές της Premier League
i

Ο Καμπιάσο στη Λέστερ / © PrntScrn

O Καμπιάσο στις πιο απροσδόκητες μεταγραφές της Premier League

Sportal newsroom 20:00 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 09.01.2023

Η μεταγραφή του Εστεμπάν Καμπιάσο ανήκει στη λίστα με τις πιο απροσδόκητες στην ιστορία της Premier League, σύμφωνα με τη «Daily Star».

H μεταγραφή του Βουτ Βέχορστ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σίγουρα κάτι το οποίο δεν περίμενε κανείς, ωστόσο η αγγλική ομάδα εντυπωσιάστηκε με τις επιδόσεις του Ολλανδού και θέλησε να τον κάνει δικό της.

Με αφορμή την μετακίνηση, αυτή η Daily Star αποφάσισε να κάνει ένα αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές που δεν περίμενε κανείς να μετακινηθούν στη Premier League και μέσα σε αυτή βρισκόταν ο Εστεμπάν Καμπιάσο.

«Ο Καμπιάσο πήγε στη νεοφώτιστη Λέστερ τη σεζόν 2014-15, αφότου πέρασε την καριέρα του στις Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ. Ο ίδιος εγκατέλειψε τον σύλλογο της Premier League μία χρονιά πριν κατακτηθεί - υπό της οδηγίες του Ρανιέρι - το πρωτάθλημα, για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά το κείμενο. 

Η θητεία του Αργεντίνου στους «ερυθρόλευκους» ήταν αρκετά επιτυχημένη, αφού ο ίδιος αγαπήθηκε όσο λίγους από τους οπαδούς των Πειραιωτών. Με τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε για δύο σεζόν, φορώντας τα χρώματα της ελληνικής ομάδας.