Κίνηση-έκπληξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Βέγκχορστ
i

Ο Βουτ Βέγκχορστ/©Intime

Κίνηση-έκπληξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Βέγκχορστ

Sportal newsroom 12:14 - 08.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 12.01.2023

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να καλύψουν το κενό που υπάρχει στην επιθετική γραμμή και κινούνται για τον δανεισμό του Βουτ Βέγκχορστ.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να πρόσφερε… ανακούφιση στον Ερικ Τεν Χαχ, αλλά άφησε κι ένα κενό στη γραμμή κρούσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πρέπει να καλυφθεί. Ωστόσο, το γεγονός ότι η οικογένεια Γκλέιζερ βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης του συλλόγου δεν διευκολύνει τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος έχει λάβει το μήνυμα πως μπορεί να κινηθεί μόνο για δανεισμό παικτών.

Για αυτό και φαίνεται πως οι «κόκκινοι διάβολοι» στρέφονται πως μια περίπτωση που υπό… φυσιολογικές συνθήκες δεν θα τους απασχολούσε. Ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ κινείται για τον δανεισμό του Βουτ Βέγκχορστ από την Μπέρνλι, σε ένα deal το οποίο αν ολοκληρωθεί θα στείλει τον 30χρονο φορ στο «Όλντ Τράφορντ» ως το καλοκαίρι.

Ο Βέγκχορστ δεν ακολούθησε το καλοκαίρι την Μπέρνλι στην Championship και προτίμησε να συνεχίσει, με τη μορφή δανεισμού, στην Τουρκία και την Μπεσικτάς. Την τρέχουσα περίοδο, σε συνολικά 20 εμφανίσεις με την ομάδα του και την εθνική Ολλανδίας, έχει σκοράρει 10 φορές. Τελευταίο του τέρμα ήταν αυτό που σημείωσε χθες, στο 2-1 της Μπεσικτάς επί της Κασίμπασα και στον πανηγυρισμό του έμοιαζε σαν να… αποχαιρετά τους οπαδούς.