Ρόι Κιν για την γκάφα του Ντε Χέα: «Σαν να είχε πιει μερικά ποτά» (vid)
i

Η αντίδραση του Νταβίντ ντε Χέα/PrtScr

Ρόι Κιν για την γκάφα του Ντε Χέα: «Σαν να είχε πιει μερικά ποτά» (vid)

Κώστας Τόπας 10:19 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:24 - 07.01.2023

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον σύμβουλος της αγγλικής τηλεόρασης, Ρόι Κιν δεν λυπήθηκε τον Νταβίντ ντε Χέα μετά το μεγάλο λάθος του κόντρα στην Έβερτον (3-1) στο Κύπελλο Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να τα βρήκε σκούρα αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 3-1 επί της Έβερτον και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του FA Cup.

Ωστόσο, ένα από τα παράδοξα που διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση ήταν το γκολ που πέτυχε η Έβερτον, ύστερα από γκάφα του Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Ισπανός κίπερ δεν κατάφερε να απομακρύνει ένα φαινομενικά ακίνδυνο γύρισμα στη μικρή περιοχή και επέτρεψε στον Κόουντι να ισοφαρίσει σε 1-1 για τα «ζαχαρωτά».

Η τραγική του συμπεριφορά στο γκολ έφερε την αντίδραση του Ρόι Κιν, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Νταβίντ Ντε Χέα επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο...

«Ακούστε, αυτό είναι ένα σοκαριστικό λάθος, ένα φρικτό λάθος από την πλευρά ενός διεθνούς τερματοφύλακα. Είναι σαν να ήπιε μερικά ποτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο κανάλι ITV.