Η Ίντερ έβαλε τέλος στο αήττητο της Νάπολι και δίνει ενδιαφέρον στη Serie A
i

Τζέκο / © Ίντερ

Η Ίντερ έβαλε τέλος στο αήττητο της Νάπολι και δίνει ενδιαφέρον στη Serie A

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 04.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 05.01.2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Νάπολι βάφτηκε… νεραντζούρι, αφού ο σύλλογος του Σιμεόνε Ινσάγκι κατάφερε υποχρεώσει την πρωτοπόρο της Serie A στην πρώτη της ήττα.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ίντερ, προκειμένου να πάρει σπουδαία νίκη στο ντέρμπι εναντίον της Νάπολι, για την 16η αγωνιστική της Serie A και να υποχρεώσει τους «Παρτενοπέι» στην πρώτη τους φετινή ήττα (1-0).

Οι «νερατζούρι» έδειξαν από το πρώτο ημίχρονο τις προθέσεις τους, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Σημαντικότερη αυτών εκείνη του Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος από πλεονεκτική θέση αστόχησε μπροστά στην εστία του Μερέτ.

Όμως η γηπεδούχος δεν το έβαλε κάτω και τελικά πήρε το πολυπόθητο γκολ, μετά την κεφαλιά «κανονιά» από τον Εντίν Τζέκο. Στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Βόσνιος επιθετικός βρέθηκε σε σημείο βολής έπειτα από σέντρα του Φεντερίκο Ντι Μάρκο και σκόραρε για το μοναδικό γκολ της αναμέτρηση

Πλέον η Ίντερ εκμεταλλευόμενη και την ήττα της Λάτσιο αύξησε τη διαφορά στην πέμπτη θέση στο +3, την ώρα που η Νάπολι είδε την «ψαλίδα» από την Μίλαν να μειώνεται στο -5.