H Κηφισιά ζήτησε επανάληψη στο ματς με τον Ολυμπιακό Β' και χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα!
i

Αθλητικό Κέντρο Ρέντη / PrtScrn

H Κηφισιά ζήτησε επανάληψη στο ματς με τον Ολυμπιακό Β' και χωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα!

Sportal newsroom 22:11 - 07.01.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 07.01.2023

Η Κηφισιά ζήτησε να επαναληφθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β' και μάλιστα δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα, τονίζοντας πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα δικαστήρια.

Η Κηφισιά εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μέσω της οποίας αιτούνται την επανάληψη του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ζητώντας μάλιστα να αναιρεθεί και το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο ομώνυμος σύλλογος υποστήριξε πως παρά τη σημαντικότητα αυτού του τρίποντου, θα προτιμούσε η αναμέτρηση να κριθεί στο γήπεδο και όχι σε κάποια δικαστική αίθουσα. 

«Πιστή στην πάγια θέση της για τήρηση του fair play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες. 

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου. 

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα», ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας.