«Η Λάτσιο κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ για Δουβίκα»

Τάσος Δουβίκας

i

©Intime

«Η Λάτσιο κατέθεσε πρόταση 10 εκατ. ευρώ για Δουβίκα»

Κώστας Τόπας 15:11 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 17.07.2023

Η Λάτσιο φέρεται να έχει χτυπήσει την πόρτα της Ουτρέχτης, για την απόκτηση του Τάσου Δουβίκα, ρίχνοντας στο τραπέζι πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ιταλία κάνουν λόγο για πρόταση της Λάτσιο στην Ουτρέχτη, για τον Τάσο Δουβίκα. Οπως τονίζεται μάλιστα, οι «λατσιάλι» έφτασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να πείσουν την ολλανδική ομάδα να παραχωρήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Ωστόσο, η Ουτρέχτη είναι ανένδοτη και φαίνεται πως ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ (συν μπόνους) για την παραχώρηση του πρώτου σκόρερ της. Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Δουβίκας τη φετινή σεζόν έγινε ο τρίτος Έλληνας που καταφέρνει να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με 19 γκολ. Ο πρώτος ήταν ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος είχε σκοράρει 34 γκολ με τη Φίτεσε τη σεζόν 1997-98. Την ίδια χρονιά μάλιστα ο Έλληνας φορ είχε πάρει και το «χρυσό παπούτσι».

Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Φένλο. Ο νυν ποδοσφαιριστής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2020-21 είχε βρει δίχτυα 26 φορές και είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη χρονιά στην κορυφή των σκόρερ. Μάλιστα την ίδια σεζόν η ομάδα του είχε υποβιβαστεί τη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τάσος Δουβίκας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλο πρωτάθλημα, έχοντας ως επιθυμία αυτό της Αγγλίας και συγκεκριμένα της Premier League.

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα φύγω το καλοκαίρι. Το εννοώ. Δεν το σκέφτομαι κιόλας και θα αποφασίσω μετά το τέλος της σεζόν. Αν δεν υπάρχει κάποια ομάδα που θα ήθελα να πάω, θα μείνω. Δεν έχω προτίμηση που θα παίζω, αν και θα ήθελα κάποια στιγμή να αγωνιστώ στην Premier League. Ωστόσο δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση από κάποια αγγλική ομάδα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 23χρονος επιθετικός.