Η Λίβερπουλ απολογήθηκε στην 15χρονη οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι που τραυματίστηκε στο κεφάλι
i

Νούνιες/©Twitter

Η Λίβερπουλ απολογήθηκε στην 15χρονη οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι που τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:03 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο πατέρας της νεαρής αποκάλυψε την επικοινωνία με τον εκτελεστικό διευθυντή της Λίβερπουλ Μπίλι Χόγκαν.

Στις 22 Δεκεμβρίου διεξήχθη το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ (3-2) για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μία 15χρονη οπαδός των «πολιτών» δέχθηκε ποτήρι στο κεφάλι που ήταν γεμάτο με νομίσματα. Από την πλευρά των οπαδών της Λίβερπουλ. 

Ο πατέρας της δήλωσε μετά ότι το τραύμα προκάλεσε ουλή που θα της μείνει σε όλη της τη ζωή.  

Οι δύο ομάδες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταδίκασαν το περιστατικό. Όμως η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον πατέρα της κοπέλας. Ο ίδιος αποκάλυψε χθες την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μπίλι Χόγκαν, τον εκτελεστικό διευθυντή των «κόκκινων» του Άνφιλντ: 

«Λάβαμε μια κλήση απευθείας από τον διευθυντή της Λίβερπουλ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη άνευ όρων από τον σύλλογο. Θα ήθελα να τονίσω ότι είναι εξίσου αποφασισμένοι με εμάς στο να κρατήσουν το άτομο που το έκανε αυτό μακριά από το ποδόσφαιρο. Είναι μια 15χρονη που απολάμβανε να παρακολουθεί την ομάδα της με την υπόλοιπη οικογένειά της και τώρα είναι σημαδεμένη για μια ζωή». 

«Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους δεκάδες οπαδούς της Λίβερπουλ, που επικοινώνησαν μαζί μας με μηνύματα συμπαράστασης καθώς και όλους τους φίλους που ήρθαν σε επαφή. Είμαι πατέρας που αναζητά δικαιοσύνη για την κόρη του». Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης.