Η Μακάμπι Χάιφα «λύγισε» τη Μακάμπι Νετάνια και περιμένει... Παναθηναϊκό

Μακάμπι Χάιφα

i

© PrtScr

Η Μακάμπι Χάιφα «λύγισε» τη Μακάμπι Νετάνια και περιμένει... Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 22:47 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 01.10.2023

Η Μακάμπι Χάιφα «απέδρασε» από την έδρα της Μακάμπι Νετάνια με σπουδαίο διπλό (2-3) και πλέον ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή μάχη με τον Παναθηναϊκό

Η Μακάμπι Χάιφα πανηγύρισε τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή της στην ευρωπαϊκή μάχη με τον Παναθηναϊκό.
Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, η αντίπαλος του «τριφυλλιού» επικράτησε εκτός έδρας της Μακάμπι Νετάνια, σε ένα ματς που τα είχε... όλα. 

Μόλις στο 11ο λεπτό, οι «πράσινοι» έμειναν πίσω στο σκορ χάρη στο γκολ του Ζλατάνοβιτς, ωστόσο το σύνολο του Μεσάι Ντέγκο αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 25΄ με το πέναλτι του Τσέρι

Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Τσιρίνο στο 37ο λεπτό, αλλά πριν κλείσει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν ξανά το ματς στα ίσια με τον Πιερό. Στο δεύτερο ημίχρονο η προσεχής αντίπαλος του τριφυλλιού είχε την υπεροχή κι αυτή η πίεση απέδωσε καρπούς στο 62ο λεπτό. Ο Πιερό και πάλι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ «υπέγραψε» την ανατροπή για την Χάιφα (2-3).

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μεσάι Ντέγκο: Καϊούφ, Κορνούντ, Γκόλντμπεργκ, Σεκ, Σούντγκρεν, Σο (74΄ Τζαμπέρ), Τσέρι (84΄ Ρεφαέλοφ), Μοχάμεντ, Σουράνοφ (74΄ Ντέιβιντ), Πιερό, Καλαϊλί (84΄ Καντίλ).