Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Ρεάλ στις γυναίκες και διατηρεί το απόλυτο σε 12 αγώνες κόντρα στις «μερένχες»!
i

©printscreen

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Ρεάλ στις γυναίκες και διατηρεί το απόλυτο σε 12 αγώνες κόντρα στις «μερένχες»!

Κώστας Τσιακλής 15:52 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 19.11.2023

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 5-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης στις γυναίκες και συνεχίζει να διατηρεί το απολυτό των νικών απέναντι στις «μερένγκες».

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πρώτο Clasico της χρονιάς στις γυναίκες.  

Οι δύο ομάδες λοιπόν τέθηκαν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του γυναικείου ισπανικού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε παράσταση με έναν ρόλο αφού η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 5-0. Εντυπωσιακό ήταν και το γεγονός ότι τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν πέντε διαφορετικές παίκτριες. 

Στο 17' η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με το γκολ της κατόχου της Χρυσής Μπάλας, Αϊτάνα Μπονμάτι. Στο 43' η Καρολίν Γκράχαμ Χάνσεν έκανε το 2-0 ενώ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Μαριόνα Καλντετέι έκανε το 3-0. Το πάρτι των «μπλαουγκράνα» συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο εκεί όπου πέτυχαν ακόμα δύο τέρματα.

 Το τρελό σε αυτό είναι ότι και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις. Σκόρερ του τέταρτου γκολ ήταν η Κλαούντια Πίνα ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε η Βίκι Λόπεθ

Κάπως έτσι η Μπαρτσελόνα έδωσε συνέχεια σε δύο εντυπωσιακά σερί. Καταρχάς νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και στην 12η συνάντηση τους (12 νίκες, 0 ισοπαλίες, 0 ήττες) ενώ παραμένει απόλυτη και γενικότερα τη φετινή σεζόν αφού έχει 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι δέχθηκε μόλις δύο τέρματα από Ουέλβα και Γρανάδα.

Μετά το τέλος της αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα έχει 27 βαθμούς και βρίσκεται φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί στη δεύτερη με 21. Ισόβαθμη με τις «μερένγκες» είναι και η Λεβάντε.

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!