Επεισόδια στους δρόμους της Ανδαλουσίας με οπαδούς των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μπέτις και Σεβίλλης (vids)

Επεισόδια στους δρόμους της Ανδαλουσίας με οπαδούς των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μπέτις και Σεβίλλης (vids)

Κώστας Τσιακλής 11:41 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 19.11.2023

Καθόλου ήσυχα δεν ήταν τα πράγματα στην Ανδαλουσία κατά τη διάρκεια της διακοπής της La Liga.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε παύση αυτό το διάστημα αφού υπάρχει διακοπή για εθνικές ομάδες, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στα προκριματικά του Euro 2024 τα οποία ολοκληρώνονται το επόμενο τριήμερο.

Παρά τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ισπανίας, θα μπορούσε να πει κανείς ότι το κλίμα δεν ήταν ειρηνικό στη χώρα τις τελευταίες ώρες. Αυτό γιατί οπαδοί των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλης και Ρεάλ Μπέτις πιάστηκαν στα χέρια στην Ανδαλουσία. Αφορμή της συνάντησης τους ήταν τα γενέθλια ενός από τα μέλη μιας μερίδας οπαδών της Ρεάλ Μπέτις.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης και μέλη των Boixos Nois και Frente Atlético που υποστηρίζουν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα. Τον όλο πανικό φέρεται να προκάλεσαν οι οπαδοί της Σεβίλλης (Bilis Norte) οι οποίοι πήγαν στο σημείο και δημιούργησαν ένταση. Στη συνέχεια ακολούθησαν βίαιες συγκρούσεις με τη χρησιμοποίηση μέχρι και καρέκλων. Η αστυνομία θεωρεί αίτιο της μονομαχίας την ιδεολογική αντιπαράθεση μεταξύ ριζοσπαστών της νεοναζιστικής και αντιφασιστικής ιδεολογίας.

Η αστυνομία πάντως επενέβη έγκαιρα και αποτράπηκαν τα χειρότερα. Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ενώ ένας 50χρονος οπαδός της Σεβίλλης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Virgen del Rocío.

Ο Ράμος αρνήθηκε να υπογράψει φανέλες της Ρεάλ και εξόργισε τους οπαδούς των Μαδριλένων (vid)
LA LIGA

11:01 - 19.11.2023

Ο Ράμος αρνήθηκε να υπογράψει φανέλες της Ρεάλ και εξόργισε τους οπαδούς των Μαδριλένων (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος αρνήθηκε να υπογράψει φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης, εξοργίζοντας τους οπαδούς των «μερέχνες». Ωστόσο, ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης είχε τους λόγους του...

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο: 

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!