Ο πατέρας του Λουίς Ντίας αποκάλυψε την ομάδα των ονείρων του γιού του και αυτή δεν είναι η Λίβερπουλ!

Ο Λουίς Ντίας

i

© SS Youtube

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας αποκάλυψε την ομάδα των ονείρων του γιού του και αυτή δεν είναι η Λίβερπουλ!

Κώστας Τσιακλής 19:32 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 18.11.2023

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας αποκάλυψε την ομάδα των ονείρων του Κολομβιανού άσου της Λίβερπουλ.

Το περασμένο διάστημα η απαγωγή των γονιών του Λουίς Ντίας συγκλόνισε το ποδοσφαιρικό κοινό. Ευτυχώς τελικά το περιστατικό είχε αίσιο τέλος και έτσι τόσο η μητέρα του Κολομβιανού, όσο και ο πατέρας του απελευθερώθηκαν και είναι πλέον σώοι και ασφαλείς. 

Ο Λουίς Ντίας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή των Εθνικών ομάδων και ταξίδεψε στην Κολομβία όπου συναντήθηκε με αυτούς. Όπως ήταν λογικό ακολούθησαν συγκινητικές στιγμές, οι οποίες κορυφώθηκαν όταν ο Ντίας πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στη Βραζιλία, χαρίζοντας και τη νίκη στην ομάδα του.

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας πάντως παραχώρησε δηλώσεις σε κανάλι της Κολομβίας και προχώρησε σε μια αποκάλυψε αφού ανέφερε την ομάδα των ονείρων του γιού του. Όπως είπε αυτή είναι η Μπαρτσελόνα. Πάντως ο Λουίς Μανουέλ Ντίας ευχαρίστησε τόσο την Πόρτο, όσο και τη Λίβερπουλ που απέκτησαν τον παίκτη και τον υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή γνωρίζω πολύ λίγα για την Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια ότι ο Λουίς είναι πιστός οπαδός της Μπαρτσελόνα και θα ήταν όνειρό του να πάει εκεί. Μέχρι στιγμής θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πόρτο και τη Λίβερπουλ για τον τρόπο που τον πήραν και τον υποδέχτηκαν. Ο Λουίς είναι ένας παίκτης που του είναι εύκολο να κερδίσει λόγω της ταπεινότητας, της δουλειάς του, της αφοσίωσής του, είναι ένας πολύ πειθαρχημένος παίκτης, δόξα τω Θεώ. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν ο Λουίς ερχόταν στη Μπαρτσελόνα γιατί είναι κορυφαία ομάδα και μια από τις καλύτερες στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Λουίς Ντίας.

Για την ώρα ο 26χρονος ακραίος επιθετικός βρίσκεται στη Λίβερπουλ, στην οποία μεταγράφηκε από την Πόρτο τον Ιανουάριο του 2022 αντί 47 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά σε 61 συμμετοχές έχει απολογισμό 15 γκολ και εννέα ασίστ ενώ φέτος έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 14 εμφανίσεις. Μάλιστα ο Ντίας είχε σκοράρει κόντρα στη Λούτον και είχε αφιερώσει το τέρμα στον πατέρα του που τότε ήταν θύμα απαγωγής.