Συγκίνησε ο Λουίς Ντίας: «Σκεφτόμουν μόνο τον πατέρα μου στο γήπεδο, αυτά τα γκολ είναι για εκείνον» (vids)

Λουίς Ντίας & ο πατέρας του

i

PrtScr

Συγκίνησε ο Λουίς Ντίας: «Σκεφτόμουν μόνο τον πατέρα μου στο γήπεδο, αυτά τα γκολ είναι για εκείνον» (vids)

Κώστας Τόπας 09:51 - 17.11.2023

Σπαρακτικά λόγια από τον Λουίς Ντίας, ο οποίος σκόραρε δύο τέρματα για την Κολομβία και τα αφιέρωσε στον πατέρα του, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς του.

Η Βραζιλία άνοιξε το σκορ με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στο 4’, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι Κολομβιανοί κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή, με δυο γκολ του Λουίς Ντίας. Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, ο πατέρας του εξτρέμ της Λίβερπουλ, λίγες ημέρες μετά την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς του, ήταν στις εξέδρες και η κάμερα τον «συνέλαβε» να ξεσπάει σε λυγμούς μόλις ο γιος του σημείωσε το γκολ που χάρισε στη Κολομβία τη νίκη.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός των «Reds» στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για τη σημασία των τερμάτων αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που χρειάστηκε να περάσει ο πατέρας του με τους απαγωγείς.

«Ναι, σκεφτόμουν τον μπαμπά μου όλη την ώρα στο γήπεδο. Είχε πάντα τη σωστή νοοτροπία στις δύσκολες στιγμές. Αυτή η νίκη, αυτά τα γκολ, είναι για εκείνον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ντίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη των Κολομβιανών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και βρίσκονται στην τρίτη θέση με εννέα βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η «Σελεσάο» γνώρισε τη δεύτερη ήττα σε πέντε αγώνες και βρίσκεται στην πέμπτη θέση με επτά βαθμούς.