Συγκινητικές στιγμές στην επανένωση του Ντίας με τον πατέρα του μετά την απαγωγή
i

©Selección Colombia

Συγκινητικές στιγμές στην επανένωση του Ντίας με τον πατέρα του μετά την απαγωγή

Δημήτρης Χούπης 16:49 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:55 - 14.11.2023

Ο Λουίς Ντίας βρέθηκε για πρώτη φορά μετά από δώδεκα μέρες με τον πατέρα του, τον οποίον τον είχαν απαγάγει, με τους δύο άνδρες να έχουν μια αρκετά δυνατή στιγμή.

Το μαρτύριο για την οικογένεια του Λουίς Ντίας έχει τελειώσει, αφού ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ αφέθηκε ελεύθερος από τους απαγωγείς του την περασμένη Πέμπτη (9/11). 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Η αστυνομία και η Κυβέρνηση της Κολομβίας έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου ο πατέρας του επιθετικού των «κόκκινων» να επιστρέψει στην οικογένειά του. Ο Λουίς Ντίας λοιπόν, βρίσκοντας αφορμή από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, πήγε στην πατρίδα του και είδε τον πατέρα του από κοντά για πρώτη φορά μετά την απαγωγή του. 

Τη στιγμή εκείνη που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν ξανά, εξελίχθηκαν συγκινητικές στιγμές, με τον επιθετικό της Λίβερπουλ να χάνεται στην αγκαλιά του πατέρα του, βάζοντας τα κλάματα. 

Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωσή του, ο Μάνουελ Ντίας έσπασε τη σιωπή του για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε για δώδεκα μέρες. Συγκεκριμένα ανέφερε πως δεν κοιμόταν, παρόλο που η συμπεριφορά των απαγωγέων του ήταν καλή, με τον ίδιο όμως να μην νιώθει άνετα.

«Ήταν πολύ δύσκολα, σχεδόν 12 μέρες χωρίς ύπνο. Αν και η συμπεριφορά ήταν καλή, δεν ένιωθα άνετα. Μου έλειπαν τα πράγματά μου, τα παιδιά μου, η πόλη μου, οι φίλοι μου. Φιλοδοξώ να μείνω στην πόλη μου, γιατί εδώ έχω όλη την οικογένειά μου και έχω θαμμένους τον πατέρα μου και τη μητέρα μου. Η οικογένειά μου είναι γενικά εδώ στην Μπαράνκα. Η Κυβέρνηση μού έχει δώσει μεγάλη υποστήριξη, εμπιστεύομαι την ασφάλεια που θα μου επιτρέψει να μείνω στην Μπαράνκα», ήταν τα λόγια του.