Η Τουλούζ απολογήθηκε στον Κλοπ για τον εκκωφαντικό θόρυβο από οπαδούς στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Γιούργκεν Κλοπ

i

PrtScr

Η Τουλούζ απολογήθηκε στον Κλοπ για τον εκκωφαντικό θόρυβο από οπαδούς στη συνέντευξη Τύπου (vid)

Κώστας Τόπας 15:01 - 12.11.2023

Η Τουλούζ απολογήθηκε στον Γιούργκεν Κλοπ για τον εκκωφαντικό θόρυβο που προκλήθηκε από τους οπαδούς της ομάδας της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Γερμανού τεχνικού της Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ γνώρισε ήττα σοκ από την Τουλούζ με 3-2 και η πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League πήρε παράταση. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των ομίλων, ο τεχνικός των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για να εμφανιστεί μπροστά στα Μέσα ενημέρωσης μετά από αυτή την ήττα, ο Γερμανός τεχνικός χρειάστηκε να σπρώξει μέσα από το πλήθος που τον επευφημούσε, πριν καθίσει μπροστά στα μικρόφωνα. Οι πολλοί οπαδοί που ήταν παρόντες έξω συνέχισαν να κάνουν έναν εκκωφαντικό θόρυβο, τόσο που ο προπονητής της Λίβερπουλ μπορούσε να απαντήσει μόνο σε δύο ερωτήσεις πριν εκραγεί από θυμό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εγκατέλειψε γρήγορα τη συνέντευξη Τύπου, διακόπτοντας απότομα τις δηλώσεις του, από τον θόρυβο των οπαδών. «Ποιος το σκέφτηκε αυτό;» απόρησε ο Γερμανός που φανέρωσε ξεκάθαρα την ενόχλησή του...

Η Τουλούζ πήρε στα σοβαρά την κριτική του Κλοπ και έκτοτε έγραψε μια επιστολή συγγνώμης στον προπονητή των «Reds». Ο γενικός διευθυντής, Ολιβιέ Ζομπέρ έχει αναγνωρίσει το λάθος, λέγοντας πως η συνέντευξη Τύπου θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα σε διαφορετική αίθουσα. Η συνέντευξη Τύπου έπρεπε να μετακινηθεί επειδή, σύμφωνα με την UEFA, το γήπεδο της Τουλούζ είχε πολύ μικρή αίθουσα για να πραγματοποιηθεί εκεί.