Τσιμίκας: «Από τις καλύτερες μου εμφανίσεις, τελευταία δεν έπαιξα και το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κώστας Τσιμίκας

i

©Photo by Alex Livesey/Getty Images/Ideal Images

Τσιμίκας: «Από τις καλύτερες μου εμφανίσεις, τελευταία δεν έπαιξα και το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Κώστας Τόπας 08:16 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:16 - 13.11.2023

Ο εκ των πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ στη νίκη επί της Μπρέντφορντ, Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την απόδοσή του και για τις δύο ασίστ που μοίρασε.

Η Λίβερπουλ με καταπληκτικό Κώστα Τσιμίκα, επικράτησε 3-0 της Μπρέντφορντ, με τον Έλληνα αμυντικό να μοιράζει δύο ασίστ. Συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Έλληνα μπακ να μοιράζει με ωραίο τρόπο στον Σαλάχ για το 2-0 κι έπειτα έδωσε ασίστ στο γκολ του Ζότα για το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο «Greek Scouser», μίλησε στο LFC TV και αναφέρθηκε στην πρόσφατη απόδοσή του, λέγοντας πως αυτή ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τα χρώματα της Λίβερπουλ.

«Η απόδοσή μου ήταν από τις καλύτερες. Ήθελα τόσο πολύ να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν έπαιξα πρόσφατα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος και να σκέφτομαι ότι είμαι καλός παίκτης» δήλωσε αρχικά για να αναφερθεί στη συνέχεια στη συνεργασία του με Νιούνιες και Σαλάχ.

«Ο Νούνιες με τον Σαλάχ παίζουν καλά μαζί. Για τον Μο δεν μπορώ να πω κάτι. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένας φανταστικός άνθρωπος. Είναι πάντα εδώ για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Θέλω να τον ευχαριστήσω», τόνισε ο «Τσίμι» για να αναφερθεί κα στον Φαν Ντάικ.

Με μαγικό Τσιμίκα η Λίβερπουλ κέρδισε τη Μπρέντφορντ - Νίκη στο τέλος για τη Γουέστ Χαμ, απώλεια για τη Μπράιτον
PREMIER LEAGUE

18:05 - 12.11.2023

Με μαγικό Τσιμίκα η Λίβερπουλ κέρδισε τη Μπρέντφορντ - Νίκη στο τέλος για τη Γουέστ Χαμ, απώλεια για τη Μπράιτον

Η Λίβερπουλ με καταπληκτικό Τσιμίκα, επικράτησε 3-0 της Μπρέντφορντ, με τον Έλληνα αμυντικό να μοιράζει δύο ασίστ. Η Γουέστ Χαμ σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι «λύγισε» τη Νότιγχαμ στο 88' και νίκησε με 3-2, ενώ η Μπράιτον έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

«Είναι σε μία από τις καλύτερες φάσεις της καριέρας του. Είναι ο αρχηγός μας. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Δουλεύει σκληρά και είναι συγκεντρωμένος. Ηγείται της ομάδας τέλεια». Οσον αφορά τη συνέχεια, ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε: «Όλα είναι μπροστά μας. Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένοι στο 100%. Να είμαστε πεινασμένοι για τα πάντα».

🔴Baladeros LIVE: Το δίκιο του Μαρτίνεθ, το... κρυφό μήνυμα Αραούχο - Λιβάι και ο Μπρινιόλι

Κάντε εγγραφή στο Youtube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, live streams και πλούσιο video περιεχόμενο!