Βασικοί Τσιμίκας, Βλαχοδήμος και Μπάλντοκ στην Premier League - Στον πάγκο της Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος

Τσιμίκας - Βλαχοδήμος - Μπάλντοκ

Βασικοί Τσιμίκας, Βλαχοδήμος και Μπάλντοκ στην Premier League - Στον πάγκο της Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος

Κώστας Τσιακλής 15:22 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 12.11.2023

Πλούσιο ελληνικό χρώμα υπάρχει στις αναμετρήσεις της Premier League που ξεκινούν στις 16:00.

Ελληνικό χρώμα θα έχουν τα παιχνίδια του απογεύματος στην Premier League. 

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία με τη Λούτον για το πρωτάθλημα και την ήττα από την Τουλούζ στην τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μάλιστα με ενδεχόμενη νίκη η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θα πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Βασικός όπως αναμενόταν άλλωστε μετά τον τραυματισμό του Άντι Ρόμπερτσον είναι ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Έλληνας ακραίος μπακ δέχθηκε έντονη κριτική μετά το λάθος που έκανε την Πέμπτη (08/11) ωστόσο κρατά τη θέση του στην ενδεκάδα. Μαζί του στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ είναι οι Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Έντο, Σομποσλάι, Χάκπο, Ζότα, Νούνιες και Σαλάχ.

Βασικός ο Βλαχοδήμος για τη Νότιγχαμ - Στον πάγκο της Γουέστ Χαμ ο Μαυροπάνος

Την ίδια ώρα στο «London Stadium» η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Ο Ντέιβιντ Μόγες έχει ξανά στη διάθεση του τον Κούρτ Ζούμα, κάτι που οδήγησε τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο στον πάγκο των «σφυριών». 

Στον αντίποδα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν εξαιρετικό στο ντεμπούτο του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ την περασμένη εβδομάδα και κρατά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Μαζί του στο αρχικό σχήμα βρίσκονται οι Άινα, Νιακατέ, Μουρίγιο, Τόφολο, Σαμγκαρέ, Μανγκαλά, Ντομίνγκες, Γκιμπς Γουάιτ, Ελάνγκα και Αβονίγι.

Βασικός με τη Σέφιλντ ο Μπάλντοκ

Σπουδαίο ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση στο «ΑΜΕΞ» μεταξύ της Μπράιτον (αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League) και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «λεπίδες» νίκησαν τη Γουλβς και πανηγύρισαν την πρώτη τους φετινή νίκη στην Premier League και θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη που θα τους φέρει κοντά στην έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Βασικός είναι ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ, που ήταν και αυτός που κέρδισε το πέναλτι στο νικητήριο γκολ στο ματς με τη Γουλβς. Στην ενδεκάδα βρίσκονται επίσης οι Φοντέριγχαμ, Ρόμπινσον, Τράστι, Μπογκλ, Σόουζα, Νόργουντ, Τόμας, Χάμερ, ΜακΆτι, Άρτσερ.