Ο Τεν Χαχ είδε κίτρινη κάρτα κόντρα στη Λούτον και τιμωρήθηκε ενόψει Έβερτον

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

Ο Τεν Χαχ είδε κίτρινη κάρτα κόντρα στη Λούτον και τιμωρήθηκε ενόψει Έβερτον

Κώστας Τόπας 14:32 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 12.11.2023

Ο Έρικ τεν Χαχ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα για τις ατάκες του κατά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λούτον το Σάββατο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε όμως τελικά έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Λούτον και επικράτησε με 1-0. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλαθλοι μπορεί να έχασαν την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Έρικ Τεν Χαχ.

Οι νέοι κανόνες της Premier League ορίζουν ότι οι τρεις κίτρινες κάρτες οδηγούν σε αποκλεισμό ενός αγώνα για τους προπονητές. Ως εκ τούτου, ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο για την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» μετά τη διακοπή, όταν θα αντιμετωπίσει την Έβερτον (26/11, 18:30).

Συζητώντας την τιμωρία μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός είπε στο beIN Sports: «Ναι, έτσι είναι, οπότε πρέπει να το αποδεχτώ. Δεν είναι ωραίο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα προετοιμαστούμε για την Έβερτον και το προπονητικό μου επιτελείο θα αναλάβει. Αλλωστε οι συνεργάτες μου είναι πολύ ικανοί να κάνουν τη δουλειά».

Όταν ρωτήθηκε για το αν θα του επιβληθεί πρόστιμο για το περιστατικό, ο Τεν Χαχ απάντησε: «Αν οι παίκτες πάρουν κόκκινη κάρτα, πιθανότατα θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Για την δική μου περίσταση ωστόσο δεν ξέρω».

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League
PREMIER LEAGUE

23:23 - 11.11.2023

Ο Τεν Χαχ έφτασε τις 30 νίκες και έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Κλοπ στα πρώτα 50 ματς τους στην Premier League

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει με το μέρος του ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό αφού έχει πάρει περισσότερους βαθμούς από τον Γιούργκεν Κλοπ στα πρώτα τους 50 ματς στην Premier League.

Η νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Λούτον την ανέβασε έκτη στη βαθμολογία της Premier League και έφερε στον Τεν Χαχ πολύτιμη ανάσα καθώς οι εικασίες αυξάνονται για το μέλλον του στο «Ολντ Τράφορντ».