Ο αδερφός του Ράσφορντ συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε την κοπέλα του αφού βρήκε μηνύματα από παίκτη της Premier League στο κινητό της

Ο αδερφός του Ράσφορντ

Ο αδερφός του Ράσφορντ συνελήφθη επειδή γρονθοκόπησε την κοπέλα του αφού βρήκε μηνύματα από παίκτη της Premier League στο κινητό της

Κώστας Τόπας 09:06 - 10.11.2023

Ο αδερφός και μάνατζερ του Μάρκους Ράσφορντ, Ντέιν χτύπησε την κοπέλα του αφού ανακάλυψε μηνύματα στο κινητό της από παίκτη που αγωνίζεται στα γήπεδα της Premier League.

Ο Ντέιν Ράσφορντ, ο μεγαλύτερος αδερφός του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ - φέρεται να επιτέθηκε στην κοπέλα του αφού ανακάλυψε μηνύματα από έναν παίκτη που αγωνίζεται στα γήπεδα της Premier League, σύμφωνα με την «Sun».

Ο Ντέιν ήταν μαζί με την κοπέλα του σε ξενοδοχείο, όταν το προσωπικό εντόπισε τη γυναίκα να περπατά στο λόμπι με ματωμένη μύτη τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν έξω από το δωμάτιο άκουσαν μια λεκτική διαμάχη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τον οποίο αναγνώρισαν ως τον 31χρονο Ράσφορντ και την Αντρέα Πόκρνια, μητέρα του 14 μηνών παιδιού του.

Η καταγγελία αναφέρει ότι ο αδερφός του Μάρκους Ράσφορντ είδε στο κινητό της κοπέλας του μηνύματα που είχε δεχθεί από παίκτη που αγωνίζεται στην Premier League.

«Ο συλληφθέντας δήλωσε ότι έσπρωξε το θύμα», αναφέρει η έκθεση. «Η Πόκρνια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και έκλαιγε και είχε «ορατούς τραυματισμούς στο πρόσωπό της», συνεχίζεται η καταγγελία. «Το θύμα δήλωσε ότι ο συλληφθέντας τη χτύπησε δύο φορές στο πρόσωπο με γροθιά. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε με το τηλέφωνο του θύματος. Μόλις το θύμα βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ο συλληφθέντας μπήκε μέσα και ακολούθησε λεκτική διαμάχη σχετικά με τα γραπτά μηνύματα που είδε στο τηλέφωνό της.

«Το θύμα μιλούσε στο τηλέφωνο με τη ρεσεψιόν σε μια προσπάθεια να πάρει τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi ώστε να απενεργοποιήσει το τηλέφωνό της που είχε ο δράστης εκείνη τη στιγμή. Εκείνος υπέθεσε ότι το θύμα καλούσε την αστυνομία και άρχισε μια σωματική διαμάχη, την οποία δεν θυμάται λεπτομέρειες γιατί ήταν μεθυσμένη». Το δημοσίευμα λέει ότι: «Η αδερφή του Ράσφορντ φρόντιζε το μωρό του ζευγαριού και τόσο εκείνη όσο και το παιδί βρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όταν εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Έβλεπε τον αδερφό της να εκνευρίζεται, να κλωτσάει μια πόρτα της ντουλάπας και να προκαλεί ορατή ζημιά».

Ο αδερφός του Ράσφορντ οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η κοπέλα του, η οποία βγαίνει με τον Ντέιν για τέσσερα χρόνια μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο ξενοδοχείου επειδή ένιωθε «ανασφαλής». Η καταγγελία προσθέτει ότι τα τραύματά της φωτογραφήθηκαν από την αστυνομία, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.