Ο Νούνιες μπέρδεψε τους τίτλους της Λίβερπουλ στο Champions League και ο Μακάλιστερ δεν το πίστευε (vid)

Ντάργουιν Νούνιες - Αλέξις Μακάλιστερ

Ο Νούνιες μπέρδεψε τους τίτλους της Λίβερπουλ στο Champions League και ο Μακάλιστερ δεν το πίστευε (vid)

Ιάσονας Τσίλης 22:44 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 15.11.2023

Ο Ντάργουιν Νούνιες ξέχασε πόσα Champions League έχει κατακτήσει η Λίβερπουλ και ο Αλέξις Μακάλιστερ αντέδρασε με επικό τρόπο, σε ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό.

Ο Ντάργουιν Νούνιες κατάφερε να γίνει θέμα συζήτησης, όχι για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για την... έλλειψη γνώσεων σχετικά με την ιστορία της Λίβερπουλ.

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ συμμετείχε σε ένα παιχνίδι ερωτήσεων μαζί με τον Αλέξις Μακάλιστερ και τα έκανε... θάλασσα στην ερώτηση που αφορούσε τα Champions League που έχουν κατακτήσει οι «ρεντς».

Ο Φαν Ντάικ εντυπωσιάζει και θυμίζει ξανά τον παίκτη που έχασε στο... νήμα τη Χρυσή Μπάλα το 2019
PREMIER LEAGUE

21:00 - 15.11.2023

Ο Φαν Ντάικ εντυπωσιάζει και θυμίζει ξανά τον παίκτη που έχασε στο... νήμα τη Χρυσή Μπάλα το 2019

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει ξαναβρεί τον παλιό καλό του εαυτό και πλέον έχοντας το ρόλο του αρχηγού, ηγείται στην προσπάθεια της Λίβερπουλ, να αφήσει πίσω την περσινή κακή σεζόν και να επιστρέψει στους τίτλους.

Ο Νούνιες, είτε μπερδεύτηκε είτε δεν ήξερε και απάντησε τρία. Η αντίδραση του συμπαίκτη του ήταν επική, με τον Μακάλιστερ να πιάνει το κεφάλι του. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Νούνιες, παρότι διανύει τη δεύτερη του σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ, δεν γνωρίζει πόσες φορές έχει κατακτήσει η Λίβερπουλ το βαρύτιμο τρόπαιο. Δείτε το βίντεο: