Σουάρες: «Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου εντός έδρας ματς με την Εθνική Ουρουγουάης - Η Λίβερπουλ μου ζήτησε να μιλήσω στον Νούνιες μετά τη δύσκολη χρονιά του»

Λουίς Σουάρες

i

©PrtScr

Σουάρες: «Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου εντός έδρας ματς με την Εθνική Ουρουγουάης - Η Λίβερπουλ μου ζήτησε να μιλήσω στον Νούνιες μετά τη δύσκολη χρονιά του»

Κώστας Τσιακλής 18:20 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 14.11.2023

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη με αφορμή την επιστροφή του στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης.

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης για τα παιχνίδια με Αργεντινή και Βολιβία που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο 36χρονος επιθετικός παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο ESPN Αργεντινής. Μεταξύ άλλων ο Λουίς Σουάρες αναφέρθηκε στο αν το ματς με τη Βολιβία θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας με τη φανέλα της Ουρουγουάης αλλά και στον Ντάργουιν Νούνιες. Επιπλέον σχολίασε και την «κόντρα» που θα έχει στο γήπεδο με τον πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι.

Για το ματς με τη Βολιβία και αν θα είναι το τελευταίο του εντός έδρας είπε: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που πρέπει να απολαύσεις πολύ. Δεν ξέρω αν θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι εδώ στο Centenario, ποτέ δεν ξέρεις. Μεγαλώνω, πρέπει να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες. Είναι μια ωραία ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα να παίξω ξανά εδώ απέναντι στη Βολιβία, η οποία ήταν η αντίπαλος με την οποίο έκανα ντεμπούτο στα προκριματικά, εναντίον της οποίας έβαλα το πρώτο μου γκολ και όλα θα είναι πολύ ωραία».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Ντάργουιν Νούνιες και το νούμερο 9 που είχε φορέσει ο επιθετικός της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια της απουσίας του. «Είπα στον Ντάργουιν για το ν.9 στο Κατάρ και πάντα μιλούσαμε για αυτό πριν. Έχει δυνατότητες, τεχνική ικανότητα και φυσική δύναμη που επιδεικνύει. Ως συμπαίκτης, δεν εκπλήσσομαι γιατί ήξερα. Ακόμα και πέρσι που πέρασε άσχημα στη Λίβερπουλ του μίλησα, από τη Λίβερπουλ μου είπαν να του μιλήσω, τον προειδοποίησα και του είπα τι είναι το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Εκείνος, με την καρδιά που έχει, ανοίχτηκε και μου είπε τι του είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή, το συζητήσαμε. Επίσης για τη φανέλα με το νούμερο 9 στην εθνική ομάδα, του είπα ότι όταν φύγω θέλω να την πάρει. Γι' αυτό, αν ακούσεις τις δηλώσεις του Ντάργουιν, το λέει με απόλυτη ειλικρίνεια. Ως συμπαίκτης είμαι χαρούμενος για αυτόν. Το συζήτησα εσωτερικά και πριν το ματς με τη Βραζιλία. Αυτά είναι πράγματα για τα οποία χαιρόμαστε ως συμπαίκτες, είμαστε διαφορετικοί, είμαστε από διαφορετικές γενιές και είμαι χαρούμενος για τη στιγμή που βιώνει στον σύλλογό του και στην εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σουάρες.

Τέλος μίλησε και για το παιχνίδι με την Αργεντινή, όπου θα αντιμετωπίσει τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Λιονέλ Μέσι. «Μιλούσαμε με τον Λέο. Χάρηκε για την κλήση μου στην Εθνική και για το ότι θα ξαναβρεθούμε αντιμέτωποι, είναι κάτι πολύ ωραίο».