Σιμεόνε: «Ο Μοράτα είναι ισάξιος με τον Χάαλαντ»

Ντιέγκο Σιμεόνε

i

© PrtScr

Σιμεόνε: «Ο Μοράτα είναι ισάξιος με τον Χάαλαντ»

Κώστας Τσιακλής 16:55 - 14.11.2023

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί...

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παραχώρησε συνέντευξη και έκανε μια δήλωση που θα συζητηθεί...

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης που πριν από μερικές μέρες ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «ροχιμπλάνκος» μέχρι το 2027, δήλωσε στον El Larguero, πως ο Άλβαρο Μοράτα είναι ισάξιος με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ.

«Ο Άλβαρο Μοράτα είναι ισάξιος με τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όσον αφορά τα γκολ και τους αριθμούς του, σίγουρα μπορεί να συγκριθεί μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σιμεόνε.

Η αλήθεια είναι πως τη φετινή σεζόν ο Μοράτα είναι άκρως σημαντικός για την Ατλέτικο Μαδρίτης αφού ο Ισπανός έχει σημειώσει 12 γκολ μέχρι στιγμής (σε 15 συμμετοχές) ενώ έχει μοιράσει και τρεις ασίστ. Μάλιστα ο Ισπανός φορ έχει ήδη ακουμπήσει τον περσινό του απολογισμό αφού όλη τη χρονιά είχε σκοράρει 15 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Την ίδια ώρα ο Έρλινγκ Χάαλαντ ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν όπως και πέρσι και έχει στείλει ήδη 17 φορές την μπάλα στα δίχτυα (πέντε γκολ περισσότερα από τον Μοράτα σε αυτό το σημείο). Όπως είναι πιθανότατα γνωστό ο Νορβηγός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έσπασε όλα τα κοντέρ τη σεζόν 2022-2023 αφού είχε πετύχει 52 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Σίτι βάζει στον «πάγο» το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χάαλαντ: «Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια»
PREMIER LEAGUE

15:25 - 14.11.2023

Η Σίτι βάζει στον «πάγο» το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Χάαλαντ: «Θα είναι εδώ για πολλά χρόνια»

Ο Φεράν Σοριάνο, Διευθύνων Σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, του οποίου το συμβόλαιο είναι έως το 2027, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Όπως καταλαβαίνετε η δήλωση του Ντιέγκο Σιμεόνε θα συζητηθεί πάρα πολύ αφού ο Χάαλαντ είναι πιθανότατα ο κορυφαίος επιθετικός αυτή τη στιγμή και μοιάζει δύσκολο να τον ανταγωνιστεί ο Μοράτα σε αριθμό τερμάτων. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στον απολογισμό των δύο παικτών παίζει και η ομάδα στην οποία αγωνίζονται.