«Ποτέ δεν είχα καταφέρει να σκοράρω με τα γεννητικά μου όργανα», η περηφάνια του Χάαλαντ μετά το γκολ κόντρα στη Τσέλσι (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

«Ποτέ δεν είχα καταφέρει να σκοράρω με τα γεννητικά μου όργανα», η περηφάνια του Χάαλαντ μετά το γκολ κόντρα στη Τσέλσι (vid)

Κώστας Τόπας 13:19 - 14.11.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για το πόσο περήφανος είναι που κατάφερε να βρει δίχτυα για πρώτη φορά στην καριέρα του με τα γεννητικά του όργανα.

Αυτό ονομάζεται ένστικτο του σκόρερ. Αφού είχε ήδη βρει δίχτυα στο 25ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι στον απίστευτο αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι (4-4)την περασμένη αγωνιστική της Premier League, ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρήκε για άλλη μια φορά τον τρόπο να χριστεί σκόρερ στο 47', με έναν περίεργο τρόπο καθώς έσπρωξε την μπάλα στο πλεκτό του Σάντσεθ με τα γεννητικά του όργανα.

Συγκεκριμένα, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική συνεργασία, ο Άλβαρες έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Χάαλαντ τελείωσε τη φάση για το 3-2 της Σίτι. Η φάση εξετάστηκε για χέρι του Νορβηγού, ωστόσο η απόφαση του Τέιλορ δεν άλλαξε και το γκολ μέτρησε κανονικά.

«Δεν είχα σκοράρει ποτέ πριν με τα γεννητικά μου όργανα. Άρα κι αυτό είναι ένα επίτευγμα», δήλωσε χαριτολογώντας ο Έρλινγκ Χάαλαντ. «Δεν σκέφτομαι το γκολ. Σκέφτομαι τη νίκη. Είμαστε στην κορυφή του πίνακα τώρα και τελικά δεν ήταν τόσο άσχημο το ξεκίνημα της σεζόν», ανέφερε στη συνέχεια ο Νορβηγός «Cyborg».

Μετά από 12 αγωνιστικές, οι Πολίτες είναι στην κορυφή της Premier League, με έναν βαθμό μπροστά από τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, από την πλευρά του, έχει 17 γκολ σε 18 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.