Εξαλλοι οι οπαδοί της Σίτι με τον Κόβατσιτς: Πανηγύρισε το γκολ της Τσέλσι στο 95ο λεπτό (vid)

Εξαλλοι οι οπαδοί της Σίτι με τον Κόβατσιτς: Πανηγύρισε το γκολ της Τσέλσι στο 95ο λεπτό (vid)

Κώστας Τόπας 14:49 - 14.11.2023

Εξαλλοι είναι οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, για το γεγονός ότι ο Ματέο Κόβατσιτς πανηγύρισε (;) το γκολ που πέτυχε ο Πάλμερ της Τσέλσι στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Διαμάχη έχει ξεσπάσει στην Αγγλία για μια χειρονομία του Ματέο Κόβατσιτς, τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην παίκτη της Τσέλσι, η οποία έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα και έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους οπαδούς.

Στο σπουδαίο παιχνίδι των «μπλε» με τους «Πολίτες» στο Στάμφορντ Μπριτζ και που έληξε 4-4, ο Κόουλ Πάλμερ ισοφάρισε με πέναλτι στο 95ο λεπτό. Ο Κόβατσιτς, παρακολουθεί την εκτέλεση του πέναλτι και όταν η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, γυρίζει σφίγγοντας τη γροθιά του. Αυτή η ενέργεια, η οποία φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, έχει ερμηνευτεί από τους followers ως έντονος πανηγυρισμός. Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους φίλους της πρωταθλήτριας Αγγλίας.

Να θυμίσουμε ότι ο Κόβατσιτς έπαιξε πέντε σεζόν στην Τσέλσι και ότι κατέληξε στη Σίτι την τρέχουσα σεζόν για να αντικαταστήσει τον Γκουντογκάν που αποχώρησε για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Ο Κροάτης έπαιξε επίσης, μεταξύ άλλων ομάδων, στη Ρεάλ Μαδρίτης για τρεις σεζόν.