Βαλβέρδε: «Πώς θα σταματήσω τον Μέσι; Δεν ξέρω, δεν μπόρεσα ποτέ» (vid)

Φεντερίκο Άλβαρες & Λιονέλ Μέσι

Βαλβέρδε: «Πώς θα σταματήσω τον Μέσι; Δεν ξέρω, δεν μπόρεσα ποτέ» (vid)

Κώστας Τόπας 11:31 - 14.11.2023

Ο αρχηγός της Ουρουγουάης, Φεντερίκο Άλβαρες, μίλησε για την αναμέτρηση με την Αργεντινή αλλά και για το πώς θα αντιμετωπίσει τον Παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι.

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης κι αρχηγός της εθνικής Ουρουγουάης, Φεντερίκο Βαλβέρδε, προσγειώθηκε στο Μοντεβιδέο για να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα για τους προκριματικούς αγώνες με Αργεντινή και Βολιβία.

Ο 25χρονος μέσος ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να σταματήσει τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα ηγηθεί της «Αλμπισελέστε» στο ματς που θα διεξαχθεί στο «Λα Μπομπονέρα» τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/11, 02:00).

«Δεν ξέρω πώς να σταματήσω τον Μέσι, δεν μπορούσα ποτέ να τον σταματήσω», σχολίασε γελώντας ο παίκτης των Μαδριλένων. «Έπαιξα πολλά παιχνίδια εναντίον του όταν ήταν στη Μπαρτσελόνα και ο Κασεμίρο ήταν πάντα ένα όπλο που μπορούσε να νικήσει τον Λέο. Πρέπει να τον σεβαστείς γιατί είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», αναγνώρισε ο Βαλβέρδε,

Ο Ουρουγουανός μέσος ήταν επίσης χαρούμενος με την επιστροφή του Λουίς Σουάρες, που κλήθηκε από τον Μαρσέλο Μπιέλσα. «Είμαι χαρούμενος που ο Λουίς μπορεί να είναι μαζί μας. Είναι μια αναφορά, ένα αστέρι, ένα είδωλο για όλους τους Ουρουγουανούς, στους οποίους θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα όσα με βοήθησε και τις αξίες που μου εμφύσησε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

19:34 - 12.11.2023

Πρώην παίκτης του Ατρόμητου που είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον Μέσι έγινε ξανά viral για όλους τους λάθος λόγους: «Στον διάολο» (vid)

Πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο επίκεντρο και οι λόγοι ήταν ξανά αρνητικοί, αφού ο ίδιος άρχισε να βρίζει κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.

«Το να είμαι αρχηγός μου δίνει πολλή περηφάνια, αλλά σε αυτή την ομάδα υπάρχουν πολύ σημαντικοί παίκτες και τίποτα δεν συμβαίνει αν δεν φορέσω το περιβραχιόνιο. Θα βοηθήσω όπου μπορώ», είπε ο Βαλβέρδε σε δηλώσεις στο ESPN.