Ο Σισέ αποκάλυψε ότι είχε ρίξει «άκυρο» στον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τζιμπρίλ Σισέ

i

©intime

Ο Σισέ αποκάλυψε ότι είχε ρίξει «άκυρο» στον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:26 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:34 - 14.11.2023

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, παραχώρησε συνέντευξη στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, που τιτλοφορείται «Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής» και αναφέρθηκε στην πρώτη του συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη.

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του, που τιτλοφορείται «Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής». Ο πρώην ποδοσφαιριστής ανέφερε ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν τον ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εκείνος του έριξε «άκυρο», καθώς είχε δώσει το λόγο του στη Λίβερπουλ

«Η πρώτη φορά που τον συνάντησα ήταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ήμασταν ήδη στη Νότια Κορέα και ο Ζιζού ήλθε κατ' ευθείαν από τον τελικό του Champions League. 

Περίμενα αυτήν την στιγμή σαν μεγάλος θαυμαστής του. Τρώγαμε και μπαίνει στο δωμάτιο. Ξαφνικά, σιωπή. Νιώθεις ότι ο τύπος επιβάλλεται χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Αμέσως μετά, μου χτύπησε την πόρτα. Ανοίγω λίγο σοκαρισμένος. Και εκεί, μου είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για εμένα και ότι μπορούσε να δει τον εαυτό του να παίζει μαζί μου στην Ισπανία. Του είπα ότι, παρόλο που δεν είχα υπογράψει κάπου, είχα ήδη δώσει τον λόγο μου στην Λίβερπουλ

Δεν μετανιώνω για τίποτε γιατί δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί. Αλλά η πρώτη μου μεγάλη συζήτηση με τον Ζιζού ήταν να του πω όχι!», είπε ο Σισέ.