Η Ρεάλ Μαδρίτης «δένει» και τον Μιλιτάο με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

Εντερ Μιλιτάο

i

©printscreen

Η Ρεάλ Μαδρίτης «δένει» και τον Μιλιτάο με ρήτρα 1 δισ. ευρώ

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:29 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 13.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται το προσεχές διάστημα να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Έντερ Μιλιτάο, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρει «φωτιά» όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Μετά τους Βινίσιους, Ροντρίγκο, Εντουάρντο Καμαβινγκά και Φεντερίκο Βαλβέρδε, σειρά φαίνεται πως παίρνει ο Έντερ Μιλιτάο.

Σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η «Βασίλισσα» κι ο Βραζιλιάνος στόπερ τα έχουν βρει σε όλα, με τη Ρεάλ να αναμένεται να γνωστοποιήσει σύντομα τη συμφωνία που θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2028.

Να σημειώσουμε ότι όπως και σε όλες τις προηγούμενες ανανεώσεις, έτσι και στον Έντερ Μιλιτάο, θα τοποθετηθεί μια ρήτρα ύψους ένα δισ. ευρώ. 

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετακόμισε στη πρωτεύουσα της Ισπανίας το καλοκαίρι το 2019 αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ από την Πόρτο. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 143 συμμετοχές με 11 γκολ και πέντε ασίστ. Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 1 Champions League και 2 πρωταθλήματα Ισπανίας.