Ο Ζιντάν αποκάλυψε στον Μέσι τους πιο σκληρούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει: «Ερχόμουν μπροστά του και...» (vid)

Ζινεντίν Ζιντάν & Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Ο Ζιντάν αποκάλυψε στον Μέσι τους πιο σκληρούς αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει: «Ερχόμουν μπροστά του και...» (vid)

Κώστας Τόπας 10:13 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 10.11.2023

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε στον Λιονέλ Μέσι ποιοι ήταν οι πιο σκληροί αντίπαλοί του, σε μια συναρπαστική συνομιλία που είχαν οι δυο τους.

Οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου ενώθηκαν για ένα βίντεο με την Adidas, με την πλήρη συνομιλία των 29 λεπτών να έχει αναρτηθεί στο YouTube. Γυρισμένο στο Μαϊάμι, οι δυο τους μίλησαν για μια σειρά από θέματα που κυμαίνονται από την οικογένειά τους, το γκολ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν ανταλλάξουν φανέλες μεταξύ τους στο τέλος της συζήτησής τους.

Ζινεντίν Ζιντάν και Λιονέλ Μέσι έκαναν εναλλάξ ερωτήσεις ο ένας στον άλλον και η μία που έθεσε ο Αργεντινός στον Γάλλο παλαίμαχο αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, αφορούσε τους παίκτες με τους οποίους τα έβρισκε σκούρα. Υπήρχαν δύο που ο «Ζιζού» δεν απολάμβανε να παίζει εναντίον τους. Ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του 1998 επαίνεσε τον θρύλο της Μίλαν και της Ιταλίας, Πάολο Μαλντίνι για το πόσο «έξυπνος» ήταν, ενώ τόνισε επίσης ότι η Λίλιαν Τουράμ δεν ήταν κάποιος που ήθελες να αντιμετωπίσεις.

Ο Ζιντάν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλευρό του Γάλλου, ο οποίος έπαιξε επίσης δίπλα στον Μέσι για δύο σεζόν στη Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος παλαίμαχος αμυντικός είπε: «Ο πιο σκληρός παίκτης; Λοιπόν, όχι ο πιο σκληρός παίκτης, αλλά ο πιο δύσκολος ήταν ο Πάολο Μαλντίνι. Επειδή ήταν πολύ έξυπνος, έξυπνος στο γήπεδο. Αλλά και ο Τουράμ. Ήταν σκληρός. Όταν είναι στην ομάδα σου, είσαι χαρούμενος. Αλλά όταν έπαιζε εναντίον σου, δεν ήσουν».

Ο Μέσι δεν αποκάλυψε τον πιο σκληρό αντίπαλό του, αλλά στο παρελθόν έχει ξεχωρίσει τον Πάμπλο Μαφέο, ο οποίος τώρα αγωνίζεται στη Μαγιόρκα.

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει
REST OF THE WORLD

11:19 - 06.11.2023

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει

Ενας κακοποιός που στο παρελθόν έχει κλέψει μεταξύ άλλων τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε ότι δεν έχει ληστέψει τον Λιονέλ Μέσι, μιας και ο Αργεντινός αστέρας είναι από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με το DAZN, ο Αργεντινός Παγκόσμιο πρωταθλητής είπε: «Ο Πάμπλο Μαφέο της Χιρόνα ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος. Ήταν έντονο! Δεν ήμουν ποτέ αυτός που παραπονιέται. Νομίζω ότι η σωματική επαφή και οι κλωτσιές είναι μέρος του παιχνιδιού».