Η «Βασίλισσα» με το γνωστό... μπραζιλέιρο δίδυμο ισοπέδωσε τη Βαλένθια!

Η «Βασίλισσα» με το γνωστό... μπραζιλέιρο δίδυμο ισοπέδωσε τη Βαλένθια!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:57 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:09 - 12.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστές του Βινίσιους και Ροντρίγκο, που πέτυχαν από δύο γκολ, υπέταξε τη Βαλένθια με 5-1 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Αυτό το δίδυμο το μπριζιλέιρο! Βινίσιους και Ροντρίγκο παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαίρου το βράδυ του Σαββάτου (11/11) στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην εμφατική νίκη με 5-1 επί της Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της La Liga.

Δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει καλύτερο ξεκίνημα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, η οποία ουσιαστικά βρήκε γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Καρβαχάλ με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μαμαρντασβίλι κι έκανε το 1-0.

Οι «νυχτερίδες» δεν μάσησαν από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και έβγαλαν αντίδραση, έχοντας πολλές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Ο Ντούρο ήταν κάτι παραπάνω από δραστήριος και απείλησε τρεις φορές. Στο 11' και στο 15' του είπε όχι ο Λούνιν, ενώ στο 41' έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν τη δυστοκία τους, αφού στο 42' οι «μερένχες» βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Ο Ροντρίγκο με ένα φοβερό γύρισμα βρήκε τον Βινίσιους κι εκείνος με το στήθος έγραψε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Παρά το προβάδισμα των δύο τερμάτων, η «Βασίλισσα» μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και στην επανάληψη και μετέτρεψε το παιχνίδι σε... πάρτι. Στο 49ο λεπτό ο Βινίσιους με ένα υπέροχο γκολ έκανε το 3-0, ενώ έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα ο Ροντρίγκο πέτυχε το 4-0.

Μετέπειτα ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει διαχείριση. Ωστόσο, ο Ροντρίγκο στο 84' βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ στο 88ο λεπτό ο Ντούρο πέτυχε το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-1.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LA LIGA