Η «πληρωμένη» απάντηση του Αντσελότι στον Πικέ

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Η «πληρωμένη» απάντηση του Αντσελότι στον Πικέ

Ιάσονας Τσίλης 20:06 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 10.11.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Ζεράρ Πικέ για τη Ρεάλ Μαδρίτης και έδωσε τη δική του απάντηση στον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα.

Μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπράγκα με 3-0 και την μαθηματική της πρόκριση στη φάση των «16» για μια ακόμα χρονιά, 21η για την ακρίβεια, ο Ζεράρ Πικέ θέλησε να... πετάξει το «καρφί» του προς τους Μαδριλένους.

Γνωστός για τα όχι και τόσο φιλικά αισθήματα προς τη «βασίλισσα», ο Πικέ δήλωσε: «Η σημερινή Ρεάλ Μαδρίτης είναι περισσότερο η ίδια, παίζουν μέτρια, αλλά παίρνουν αποτελέσματα και τον Φεβρουάριο θα είναι ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις. Όταν κερδίζουμε, μας θυμούνται για πάντα, όταν κερδίζουν, είναι ακόμα ένα.

Το τελευταίο Champions League που πήραν, ήταν θαύμα γιατί ήταν χειρότεροι σε κάθε γύρο, κανείς δεν θα τον θυμάται. Έχουν κερδίσει περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στην Ευρώπη, 13 ή 14 Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο τρόπος ύπαρξης και σκέψης μας (η Μπάρτσα) σημαίνει ότι όταν κερδίζουμε, το θυμόμαστε για πάντα»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορούσε να μην πάρει θέση και με τον τρόπο του... αποστόμωσε τον Πικέ. «Δεν πρόκειται να ξεχάσει κανείς τους τίτλους μας στο Champions League, όλους και τους 14! Θα το θυμόμαστε για όλη μας τη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά.