Έκανε πάρτι η «Βασίλισσα» με... καλεσμένη την Μπράγκα και η πρωτιά είναι δική της!

Έκανε πάρτι η «Βασίλισσα» με... καλεσμένη την Μπράγκα και η πρωτιά είναι δική της!

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 23:53 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:12 - 09.11.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσει για να επικρατήσει της Μπράγκα με 3-0 στο «Santiago Bernabeu» και ουσιαστικά να «καθαρίσει» την υπόθεση της πρωτιάς στον όμιλο της.

Ασταμάτητη η Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το 4Χ4 με άνετη τριάρα! Η «Βασίλισσα» πανηγύρισε τη νίκη επί της Μπράγκα με 3-0 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και μετά την γκέλα της Νάπολι στο ματς με την Ουνιόν η πρωτιά στον τρίτο όμιλο δεν χάνεται.

Με το ξεκίνημα του αγώνα η πορτογαλική ομάδα αιφνιδίασε τους Μαδριλένους και είχε μία τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 4ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε απρόσεκτο μαρκάρισμα του Βάθκεθ πάνω στον Μπόρχα. Ωστόσο, ο Τζαλό που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Λούνιν από την άσπρη βούλα.

Και οι φιλοξενούμενοι το πλήρωσαν το γεγονός πως δεν εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη τους ευκαιρία, αφού στη συνέχεια η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε το πάνω χέρι και άρχισε να πιέζει ασφυκτικά. Μάλιστα, στο 12' βρήκε και τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μπραχίμ, όμως το γκολ ακυρώθηκε, διότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Βινίσιους.

Έπειτα από 15 λεπτά απόλυτης κυριαρχίας των γηπεδούχων ο Μπραχίμ «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά το γκολ του μέτρησε. Ο Ροντρίγκο έκανε μία φοβερή ενέργεια και γύρισε μέσα στην περιοχή, όπου ήταν ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος με ένα ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κυριαρχεί και τους Πορτογάλους να έχουν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ψάχνοντας την ευκαιρία να χτυπήσουν στην κόντρα. Ήταν τέτοια η ανωτερότητα των «μερένχες» όμως, που δεν άργησαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη.

Έκανε τη ζημιά στη Νάπολι και πήρε τον πρώτο της βαθμό η Ουνιόν!
CHAMPIONS LEAGUE

21:49 - 08.11.2023

Έκανε τη ζημιά στη Νάπολι και πήρε τον πρώτο της βαθμό η Ουνιόν!

Παρότι προηγήθηκε και ήταν σαφώς ανώτερη, η Νάπολι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (1-1), που έφυγε από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» με τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της στη διοργάνωση.

Η αρχή έγινε στο 58ο λεπτό, όταν ο Βάθκεθ βρήκε εξαιρετικά τον Βινίσιους μέσα στην περιοχή κι εκείνος με φοβερή ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, ενώ έπειτα από τρία λεπτά Ο Βινίσιους συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ροντρίγκο, με τον τελευταίο να κάνει ένα υποδειγματικό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE