Χοακίν σε Πικέ: «Γιατί δεν λες τη δική σου εκδοχή για τον χωρισμό σου με τη Σακίρα;» - Η απάντηση του Καταλανού

Ζεράρ Πικέ

i

PrtScr

Χοακίν σε Πικέ: «Γιατί δεν λες τη δική σου εκδοχή για τον χωρισμό σου με τη Σακίρα;» - Η απάντηση του Καταλανού

Sportal newsroom 11:40 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 10.11.2023

Ο Χοακίν έφερε σε δύσκολη θέση τον Ζεράρ Πικέ σε ερώτηση που του έκανε, σχετικά με τον χωρισμό του με την Σακίρα.

Οι Ζεράρ Πικέ και Ιμπάι Λανός (streamer) ήταν οι καλεσμένοι του Χοακίν στο πρόγραμμα της ισπανικής τηλεόρασης «El Novato». Οι τρεις τους συζήτησαν θέματα όλων των ειδών, από ποδόσφαιρο, την επιχείρηση με την επιτυχία του Kings League, έως και πιο ευαίσθητα θέματα για τον Ισπανό πρώην στόπερ της Μπαρτσελόνα.

Αν και ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης περιστράφηκε γύρω από το ποδόσφαιρο και τον κόσμο του streaming, ο Χοακίν δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία να ρωτήσει τον Ζεράρ Πικέ για τον χωρισμό του.

«Κάθε ιστορία έχει δύο εκδοχές. Γιατί δεν ξέρουμε τη δική σας;», είπε ο Χοακίν με τον παλαίμαχο στόπερ να του απαντάει: «Επειδή δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο».

Στη συνέχεια της συζήτησης τους, τόσο ο Πικέ όσο και ο Χοακίν αναγνώρισαν ότι δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως προπονητές, αν και έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατέχουν τη θέση του προέδρου στο μέλλον. «Ήμουν πολύ ξεκάθαρος γι' αυτό. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω προπονητής. Γνωρίζοντας τους εγωισμούς που υπάρχουν και την καθημερινή ζωή, με κάνει πολύ τεμπέλης. Ο πρόεδρος είναι διαφορετικός, ποτέ δεν ξέρεις», είπε ο Πικέ, στον οποίο ο Χοακίν επισήμανε: «Θα ήμουν ενθουσιασμένος αν γίνω πρόεδρος της Μπέτις, ειλικρινά. Στο μέλλον, αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα το λατρέψω».