Νέα επίθεση Σακίρα σε Πικέ: «Αυτή την περίοδο εξοντώνω τους αρουραίους γύρω μου»

Σακίρα

i

Σακίρα/©printscreen youtube

Νέα επίθεση Σακίρα σε Πικέ: «Αυτή την περίοδο εξοντώνω τους αρουραίους γύρω μου»

Sportal newsroom 11:25 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:03 - 24.09.2023

Η Σακίρα, σε συνέντευξη της, εξαπέλυσε για μια ακόμη φορά τα πυρά της προς τον Ζεράρ Πικέ, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα μορφή της ζωής της και στην ισορροπία που προσπαθεί να αποκτήσει μεταξύ καριέρας και οικογένειας.

Πρόσφατα, η γνωστή ποπ σταρ μίλησε για το τραγούδι της με τον ράπερ Bizarrap, στο οποίο έριχνε αρκετά «καρφιά» προς τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα. Είχε αναφέρει μάλιστα, ότι έκοψε και έναν στίχο. φοβούμενη τυχόν μηνύσεις.

Τώρα επέστρεψε δυναμικά, με νέο της τραγούδι «Ελ Χέφε», στο οποίο μεταξύ άλλων επιτίθεται και στον πρώην πεθερό της. Μίλησε ωστόσο και για την πιο προσωπική της πλευρά, με αφορμή και την ανάδειξη της ως γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό «Billboard».

Η ζωή της έχει αλλάξει αρκετά μετά το χωρισμό και πλέον απολαμβάνει πολύ περισσότερο το χρόνο με τα παιδιά της, ο οποίος έχει μειωθεί, καθώς τα βλέπει ξεχωριστά και ο Πικέ. «Όσο είμαι με τα παιδιά μου, είμαι μαζί τους. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τον καιρό που ήταν μαζί μου και που δεν ήταν με τον πατέρα τους, τους είχα αφοσιωθεί πλήρως, αφήνοντας στην άκρη τη δουλειά. Αν πρόκειται να τα έχω μόνο τις μισές φορές, θα κάνω αυτό το χρόνο να αξίζει».

Η Σακίρα ανέφερε παράλληλα, ότι τώρα που δεν είναι με τον Πικέ και δεν χρειάζεται να περνάει πολύ καιρό στη Βαρκελώνη, έχει τη δυνατότητα να ασχολείται πιο πολύ με την καριέρα της, δίνοντας όμως πάντα προτεραιότητα στα παιδιά της.

«Υπάρχουν στιγμές θλίψης, νοσταλγίας και η μουσική μου αυτή τη στιγμή τροφοδοτείται από όλο αυτό το κοκτέιλ» είπε η Κολομβιανή ποπ σταρ ενώ στο νέο της τραγούδι «Copa Vacia», εμφανίζονται αρουραίοι, με έναν στίχο να λέει: «Καθαρίζοντας το σπίτι, εξοντώνοντας τους αρουραίους», προφανώς αναφερόμενη στον Πικέ.

Εξέφρασε μεταξύ άλλων την πικρία της, αφού όνειρο της ήταν να μεγαλώσει τα παιδιά με τον πατέρα τους και να δημιουργήσει μια υγιή οικογένεια. Προσέθεσε μάλιστα, ότι δεν είναι ευτυχισμένη με τη ζωή της και παρόλο που στο Μαϊάμι μπορεί να αναπτυχθεί η καριέρα της, ο στόχος της παραμένει να είναι καλή μητέρα και τα παιδιά της να αγαπάνε αυτό που κάνει.

Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:22 - 30.08.2023

Η Σακίρα αφαίρεσε στίχο από τραγούδι της για να μην δεχτεί μήνυση από τον Πικέ (vid)

Αρκετά από τα τραγούδια της Σακίρα περιλάμβαναν κάποια μπηχτή για τον Πικέ. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, όμως ο φόβος της μήνυσης την σταμάτησε.

«Μου αρέσει να είμαι παρούσα σαν μητέρα. Θέλω να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, να παίρνω πρωινό μαζί τους, να τα βάζω για ύπνο, να δειπνώ μαζί τους, να τα πηγαίνω σε εξωσχολικές δραστηριότητες, να τα συνοδεύω στα ραντεβού τους. Αλλά, εκτός από αυτό , πρέπει να φέρνω και χρήματα στο σπίτι, οπότε μερικές φορές ο συνδυασμός είναι δύσκολος».