Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο τραγούδι - Ξανά ...σπόντα προς τον Πικέ

Σακίρα - Πικέ

Η Σακίρα κυκλοφορεί νέο τραγούδι - Ξανά ...σπόντα προς τον Πικέ

Κώστας Τσιακλής 12:47 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 21.06.2023

Η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι μετά το χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ. Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι μια νέα σπόντα προς τον Ισπανό.

Η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ακόμα ένα τραγούδι μετά το χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ και αρκετοί πιστεύουν πως αυτό είναι ακόμα ένα μήνυμα προς τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια λοιπόν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 6ο της τραγούδι μετά το χωρισμό της με τον Πικέ. Η ίδια αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο instagram ότι το «Copa Vacia» θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, 29 Ιουνίου.

Η Σακίρα κοινοποίησε ένα απόσπασμα, στο οποίο κάνει σερφ και στο background ακούγονται μερικοί στίχοι που πολύ πιθανό να είναι αυτοί που θα ακουστούν και στο τραγούδι. Συγκεκριμένα ακούγονται τα εξής λόγια:

«Είσαι πάντα απασχολημένος με τόσες πολλές δουλειές.

Θα ήταν ωραίο, αγάπη μου, λίγη αναψυχή.

Χαλαρώστε εδώ στον καναπέ και δώστε μου την προσοχή σου.

Χτύπησε το τηλέφωνο, χρησιμοποίησε το χέρι σου μαζί μου.

Ξέρω ότι είσαι καυτός, αλλά εγώ είμαι πολύ πιο καυτή».

Ήδη πολλοί έτρεξαν να πουν πως αυτοί οι στίχοι είναι ακόμα ένα μήνυμα προς τον πρώην της, Ζεράρ Πικέ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο εξώφυλλο του τραγουδιού η Σακίρα παρουσιάζεται ως γοργόνα ενώ από πίσω φαίνεται και ο Μανουέλ Τουρίζο που σίγουρα θα εμφανιστεί στο βίντεο.

Μετά το χωρισμό της με τον Πικέ, η Σακίρα κυκλοφόρησε τα τραγούδια: «Te Felicito», «Monotonía», «Music Session 53», «TQG», «Acróstico».

Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν βγει φήμες κάνουν λόγο πως η Σακίρα έχει σχέση με τον Λιούις Χάμιλτον. Φήμες οι οποίες, όπως δείχνουν οι κοινές τους εμφανίσεις, είναι αληθινές. Οι δυο τους λοιπόν εθεάθησαν στη Βαρκελώνη, με τον Άγγλο οδηγό να βγαίνει δεύτερος στο συγκεκριμένο Grand Prix.

Μετά τον αγώνα λοιπόν οι δυο τους βγήκαν για δείπνο και ποτά στην Καταλανική πόλη, μαζί με μια παρέα φίλων. Μάλιστα ο Χάμιλτον καθόταν δίπλα από την Κολομβιανή τραγουδίστρια, έχοντας το χέρι του γύρω από τη μέση της.

Η πρώτη φορά που οι δυο τους εθεάθησαν μαζί, ήταν στο Μαϊάμι, όπου η Κολομβιανή σταρ έχει μετακομίσει εκεί με τα παιδιά της. Εκεί η Σακίρα και ο Χάμιλτον δείπνησαν, έχοντας μαζί τους όμως παρέα. Την ίδια ώρα στην αμερικανική πόλη βρέθηκαν μέσα σε ένα γιοτ, λίγες μέρες μετά το δείπνο.