Παντρεύονται (;) ο Πικέ και η Κλάρα

Κλάρα Κία - Ζεράρ Πικέ

i

Κλάρα Κία και Ζεράρ Πικέ/ ©Instagram @3gerardpique

Παντρεύονται (;) ο Πικέ και η Κλάρα

Sportal newsroom 19:57 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 17.06.2023

Έντονη είναι η φημολογία για γάμο μεταξύ του Ζεράρ Πικέ και της Κλάρα Κία από ισπανικά ΜΜΕ, με αφορμή μία επίσκεψη του ζεύγους σε κοσμηματοπωλείο.

Η Κλάρα Κία Μαρτί και ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού ο γάμος μεταξύ των δύο μοιάζει να πλησιάζει. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα «Look», το ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μόλις ένα χρόνο, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει από το να προχωρήσουν από κοινού τη ζωή τους.

Ετοιμάζεται να ανακοινώσει ημερομηνίες το ζεύγος

Η συγκεκριμένη είδηση, όπως αναφέρει με το εν λόγω Μέσο, πηγάζει από το γεγονός πως ο Ισπανός και η σύντροφος του βρέθηκαν παρέα σε ένα κοσμηματοπωλείο, πριν από λίγο διάστημα, με μάρτυρες να αναφέρουν στιχομυθία με τον καταστηματάρχη που παρέπεμπε σε αγορά γαμήλιων δαχτυλιδιών. 

Την πληροφορία για γάμο έφερε στο προσκήνιο και η ιστοσελίδα «OkDiario», η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως το ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει τις ημερομηνίες της τελετής σύντομα.

«Καταπέλτης» πρώην κοπέλα του Πικέ εις βάρος του: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν άνθρωπο, με εξευτέλισε»
LA LIGA

12:32 - 07.06.2023

«Καταπέλτης» πρώην κοπέλα του Πικέ εις βάρος του: «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ σαν άνθρωπο, με εξευτέλισε»

Μία πρώην κοπέλα του Ζεράρ Πικέ έβγαλε στη φόρα μια ιστορία, που ο Ισπανός πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, είχε έναν διαπληκτισμό με περαστικούς, που του έκαναν παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγούσε.

Θυμίζουμε ότι η σχέση του Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία είδε το «φως» της δημοσιότητας τον Αύγουστο του 2022, δύο μήνες δηλαδή μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του πρώην αμυντικό των Καταλανών και της Σακίρα.