Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε τα χέρια με τον Κουν Αγκουέρο και επιστρέφει στα γήπεδα

Χάμες Ροντρίγκεζ και Κουν Αγκουέρο

i

© Intime

Ο Χάμες Ροντρίγκες έδωσε τα χέρια με τον Κουν Αγκουέρο και επιστρέφει στα γήπεδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:42 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 13.06.2023

Στο Kings League, του Ζεράρ Πικέ, θα αγωνιστεί ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος συμφώνησε με την Κουνισπόρτς, ομάδα του Κουν Αγκουέρο.

Την επόμενη του ομάδα - έστω και προσωρινά - φαίνεται να βρήκε ο Χάμες Ροντρίγκες (που παραμένει δίχως κλαμπ μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό), ο οποίος θα λάβει μέρος στο τουρνουά Kings League, που διοργανώνει ο Ζεράρ Πικέ, φορώντας τη φανέλα της Κουνισπόρτς.

Μία ομάδα που δημιούργησε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κουν Αγκουέρο, με τον Αργεντίνο να επιβεβαιώνει την μεταγραφή του Κολομβιανού, σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Μίλησα ήδη με τον Χάμες και θα παίξει με την Kunisports. Όταν ήταν στο Μαϊάμι συζήτησε μαζί του και συμφωνήσαμε», ανέφερε συγκεκριμένα ο παλαίμαχος επιθετικός.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι σε ποιους αγώνες θα παίξει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, με το κλαμπ του Αγκουέρο πάντως να τον χρειάζεται επειγόντως. Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει καλά στο τουρνουά, αφού είναι ένατη με μόλις έξι βαθμούς.

Τι είναι το Kings League;

Το Kings League (επίσημα γνωστό ως Kings League InfoJobs από τον Δεκέμβριο του 2022 για λόγους χορηγίας) αποτελεί ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 7Χ7 με έδρα τη Βαρκελώνη, το οποίο ιδρύθηκε το 2022 από τον Πικέ , σε συνεργασία με άλλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου και του διαδικτύου. 

Το τουρνουά διαθέτει κανονισμούς που ξεχωρίζουν από όσους γνωρίζουμε, με στόχο να προσθέσουν ένα στοιχείο δυναμισμού και ψυχαγωγίας στους αγώνες, όπως για παράδειγμα είναι η διαδικασία των πέναλτι στην ισοπαλία, η επιτρεπόμενη μπάλα με το χέρι για ρίψεις, οι απεριόριστες αλλαγές κ.α. πολλά.