Ο Πίρλο επιστρέφει στην ενεργό δράση για χάρη του Πικέ

Αντρέα Πίρλο - Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Ο Πίρλο επιστρέφει στην ενεργό δράση για χάρη του Πικέ

Κώστας Τόπας 09:13 - 30.05.2023

Ετοιμος να φορέσει ξανά ποδοσφαιρικά παπούτσια και να καταπλήξει τα πλήθη είναι ο Αντρέα Πίρλο καθώς επιστρέφει στη δράση για χάρη του Ζεράρ Πικέ, στο «Kings League».

Στο «Kings League» έχουμε δει και βλέπουμε πολλούς πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να παίζουν. Μερικοί από αυτούς όπως ο Τζοάν Καπντέβιλα, ο Ιμπάι Γκόμεθ, ο Χοάν Βερδού ή ο Αλμπέρτο Μπουένο και άλλοι πιο σποραδικά, όπως ο Ροναλντίνιο, ο Σέρχιο Αγουέρο ο Ικέρ Κασίγιας και ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ.

Τώρα ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ένας ποδοσφαιριστής που έβγαζε κλάση και κομψότητα στο γήπεδο. Πέρασε σχεδόν ολόκληρη την καριέρα του στην Ιταλία με ομάδες όπως η Ίντερ, η Μίλαν και η Γιουβέντους. Μάλιστα, κατέκτησε το Champions League με τη Μίλαν δύο φορές. Ο Αντρέα Πίρλο θα αγωνίζεται στην «Kings League» του Πικέ και θα είναι ο πρώτος παίκτης 14 στη διοργάνωση.

Στα 44 του, ο Πίρλο απολύθηκε από την Φατίχ Καραγκιουμρούκ λίγο πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και αποφάσισε να αφήσει για λίγο την προπονητική και να επιστρέψει στο χορτάρι.

Ο Πίρλο, ο οποίος αποσύρθηκε στα τέλη του 2017 μετά την τελευταία του εμπειρία στη Νέα Υόρκη, θα παίξει στην Jijantes, την ομάδα του δημοσιογράφου, Ζεράρ Ρομέρο.