Η Αλ Νασρ έδωσε τη... μισή Αραβία στον Κριστιάνο, αλλά δεν πήρε ούτε κούπα του καφέ (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

©Photo by Sam Bagnall - AMA/Getty Images/Ideal Images

Η Αλ Νασρ έδωσε τη... μισή Αραβία στον Κριστιάνο, αλλά δεν πήρε ούτε κούπα του καφέ (vid)

Sportal newsroom 13:51 - 28.05.2023

Πήγε στη Σαουδική Αραβία για να κάνει… πλάκα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και την πρώτη του σεζόν δεν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αντέχει άλλο και θέλει να φύγει από την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας», ανέφερε πριν από μερικές ημέρες δημοσίευμα της «Mundo Deportivο» και λίγες ημέρες αργότερα η ομάδα του Πορτογάλου αστέρα έχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, η Αλ Νασρ, διεκδικούσε το πρωτάθλημα όμως μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αλ Ιτιφάκ, η Αλ Ιτιχάντ, η «αιώνια αντίπαλος» του συλλόγου του Κριστιάνο, επικράτησε άνετα με 3-0 της Αλ Φέϊχα και εξασφάλισε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Σαουδικής Αραβίας, μετά από 14 χρόνια.

Η Αλ-Νασρ, ήταν ήδη στην κορυφή όταν απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο «CR7» δεν κατάφερε να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα. Στο ματς με την Αλ Ιτιφάκ ο Πορτογάλος αγωνίστηκε για 84 λεπτά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει κι έμεινε στα 14 γκολ σε 16 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κριστιάνο, ο οποίος υπέγραψε για δυόμισι σεζόν συμβόλαιο με την Αλ Νασρ με ετήσιες αποδοχές 200 εκατομμύρια ευρώ, σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει τότε στους κανονισμούς της FIFA αναφέρεται πως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής μπορεί να λύσει το συμβόλαιο του αλλά χρειάζεται να καταβάλει την προβλεπόμενη αποζημίωση στην ομάδα ενώ κινδυνεύει και με τετράμηνο αποκλεισμό από κάθε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση.