Περιζήτητοι οι πρώην προπονητές του Ολυμπιακού: Ο ένας «μεταγραφή» στην Premier League και ο άλλος καθοδηγητής του Κριστιάνο

Λεονάρντο Ζαρντίμ και Μάρκο Σίλβα

i

© Intime (Sportal)

Περιζήτητοι οι πρώην προπονητές του Ολυμπιακού: Ο ένας «μεταγραφή» στην Premier League και ο άλλος καθοδηγητής του Κριστιάνο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:20 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:14 - 12.05.2023

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως βρίσκεται στα ραντάρ της Γουέστ Χαμ για αντικαταστάτης του Μόγες, την ώρα που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μοιάζει να είναι ο ιδανικός διάδοχος στον πάγκο της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάρκο Σίλβα και Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν ένα κοινό στοιχείο, το οποίο δεν είναι άλλο από τη σύνδεση τους με το όνομα «Ολυμπιακός». Αμφότεροι πέρασαν από τον πάγκο της ομάδας, συνδυάζοντας τη θητεία τους με κατάκτηση τίτλου. Ο μεν πρώτος αποχώρησε για λογαριασμό της Χαλ το 2016 και ο δε δεύτερος για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας μία τριετία νωρίτερα.

Οι δύο προπονητές συνεχίζουν να βρίσκονται μέχρι και σήμερα στο προσκήνιο, με τις επιδόσεις στις τρέχουσες ομάδες να συγκεντρώνουν... βλέμματα. Στην περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, η Γουέστ Χαμ φαίνεται να έχει βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. 

Όπως αναφέρει η «Dialy Mail» η ρήτρα αποδέσμευσης έξι εκατομμυρίων λιρών που έχει η Φούλαμ δεν φαντάζει μεγάλο ποσό για τα «σφυριά», τα οποία είναι διατεθειμένα να το προσφέρουν προκειμένου να τον αποκτήσουν. Στην περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ το ενδιαφέρον της είδησης είναι ακόμα μεγαλύτερο, αφού ο Πορτογάλος αναμένεται να αναλάβει έναν ποδοσφαιριστή που για αρκετούς αποτέλεσε ο «GOAT» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Όπως μεταφέρει η «Μarca», ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών ακούγεται έντονα στο ρεπορτάζ της Αλ Νασρ, στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με το δημοφιλές ΜΜΕ, το γεγονός πως ο Ζαρντίμ έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Σαμπάμπ Αλ Άχλι, άρεσε στους υπεύθυνους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να βρουν τον αντικαταστάτη του υπηρεσιακού προπονητή, Ντίνκο Γέλιτσιτς.

Μάλιστα, ένα θετικό στοιχείο για τους Άραβες είναι πως ο τεχνικός με τον «CR7» έχουν πολύ καλή σχέση η οποία προέρχεται από το γεγονός της κοινής τους καταγωγής. Εν αντιθέσει με την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, αυτή του Ζαρντίμ μοιάζει να είναι πιο πιθανή να συμβεί, αφού το Μέσο της Ισπανίας υποστηρίζει πως ο τελευταίος έχει ήδη δεχθεί προσφορά από την Αλ Νασρ.