Στα ραντάρ της Νάπολι ο Χουάνγκ

Ίνμπομ Χουάνγκ

i

©Intime

Στα ραντάρ της Νάπολι ο Χουάνγκ

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:53 - 09.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 09.05.2023

Η Νάπολι εξετάζει τη περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού, Ίνμπομ Χουάνγκ σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Η Νάπολι εξετάζει τη περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού, Ίνμπομ Χουάνγκ σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία.

Το Il Martino, ένα ιταλικό μέσο ενημέρωσης, ανέφερε ότι: «Η Νάπολι έχει ωφεληθεί πολύ από την απόκτηση του Κιμ Μιν Τζάε αυτή τη σεζόν». 

Μαρινάκης: «Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και μετατρέπετε τον τελικό Κυπέλλου σε αντικείμενο προσωπικού παζαριού»

Μαρινάκης: «Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και μετατρέπετε τον τελικό Κυπέλλου σε αντικείμενο προσωπικού παζαριού»

Θέση για τα όσα συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα του προέδρου της Super League, ο οποίος υποστήριξε μέσω τοποθέτησης του πως η ΕΠΟ έχει εξευτελίσει τον θεσμό.

Επίσης το ιταλικό μέσο πρόσθεσε: «Τώρα, η Νάπολι παρακολουθεί έναν άλλο Κορεάτη παίκτη, τον Χουάνγκ Ινμπόμ, προσθέτοντας: «Αυτό είναι ένα σημάδι ότι η Νάπολι δίνει προσοχή στην αγορά της Ανατολικής Ασίας». 

Ο Κιμ Μιν Τζάε εντάχθηκε στη Νάπολι αυτή τη σεζόν και πήρε γρήγορα ρόλο βασικού στην ιταλική ομάδα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια. Όπως εξήγησαν τα μέσα ενημέρωσης, ήταν μεγάλη βοήθεια για την ομάδα όσον αφορά το μάρκετινγκ. 

Οι Κορεάτες τουρίστες αυξήθηκαν στη Νάπολη για να παρακολουθήσουν τον Κιμ Μιν Τζάε να παίζει. Επιπλέον, υπέγραψε συμβόλαιο χορηγίας με την Dunamu, μια εγχώρια εταιρεία blockchain που λειτουργεί το Upbit, ένα εικονικό ανταλλακτήριο νομισμάτων. Η Νάπολι, η οποία έχει επιβεβαιώσει τη δημοτικότητά της στην Κορέα, σχεδιάζει επίσης να επισκεφθεί την Κορέα τον Ιούνιο για φιλικά παιχνίδια. Έτσι, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι παρακολουθεί τη περίπτωση του Ίνμπομ Χουάνγκ. 

Ο Χουάνγκ ήταν ένας από τους παίκτες ξεχώρισαν στην φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους», σημειώνοντας πέντε γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ σε 39 συμμετοχές. Να θυμίσουμε ότι ο 26χρονος μέσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2025.