Αλμέιδα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες» (vid)

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Αλμέιδα: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες» (vid)

Sportal newsroom 22:47 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:51 - 03.05.2023

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» και τόνισε για ακόμη μια φορά πως ο τίτλος του πρωταθλήματος θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη του ισόπαλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην «OPAP Arena», ο Ματίας Αλμέιδα είπε για ακόμη μια φορά ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ στάθηκε και στην κούραση που βγάζουν όλες οι ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:17 - 03.05.2023

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

Μία μάχη που θα συνεχιστεί είναι εκείνη της κορυφής, όσον αφορά τη Super League, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να χρειάζονται τρίποντο στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

«Εγώ συνεχίζω να σκέφτομαι το ίδιο, ολα θα κριθούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάναμε ενα μεγάλο ματς κόντρα σε εναν μεγάλο αντίπαλο. Καναμε τη δουλειά μας αλλά θα πρέπει να αξιολογήσουμε και τη εμφάνιση του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Εγώ πιστευω πως όλες οι ομάδες δείχνουν κουρασμένες και είναι φυσιολογικό. Αλλά εμείς σήμερα, προσπαθήσαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά όπως και στο προηγούμενο ματς δεν κερδίζεις αν δεν βάζεις γκολ».