Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

Πέρεθ και Γαλανόπουλος

i

© Intime

Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μέχρι το φινάλε

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:17 - 03.05.2023

Μία μάχη που θα συνεχιστεί είναι εκείνη της κορυφής, όσον αφορά τη Super League, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να χρειάζονται τρίποντο στις εναπομείνασες αναμετρήσεις, μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν μία ακόμα παράταση στο «θρίλερ» της κορυφής, αφού αμφότερες ήρθαν ισόπαλες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Πλέον, η αγωνία στη Stoiximan Super League αναβάλλεται για μία ακόμα αγωνιστική, με τους «πράσινους» να αγωνίζονται στον Πειραιά και αντίστοιχα την Ένωση να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να κοντράρει τον Άρη.

Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:10 - 03.05.2023

Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Το απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες στα ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Αν και εκεί τα πράγματα εξελιχθούν με παρόμοιο τρόπο - δηλαδή ισοβαθμία με το πέρας των αγώνων - τότε όλα θα κριθούν στο φινάλε της σεζόν. Εκεί, θεωρητικά, η Ένωση έχει πιο εύκολο έργο, αφού υποδέχεται στην «OPAP Arena» τον Βόλο, την ώρα που το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τον Άρη.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ μέχρι το τέλος:

Κυριακή (7/5)

20:00 Άρης - ΑΕΚ 

20:00 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κυριακή (14/5)

20:00 ΑΕΚ - Βόλος 

20:00 Παναθηναϊκός - Άρης