Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Η βαθμολογία της Super League: Παραμένει το θρίλερ στην κούρσα του τίτλου για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Sportal newsroom 22:10 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 03.05.2023

Το απόλυτο θρίλερ συνεχίζεται στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ισοπαλίες στα ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Το θρίλερ στην κούρσα του πρωταθλήματος της Super League συνεχίζεται Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ συνεχίζουν στην κορυφή της βαθμολογίας με 77 βαθμούς.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί το πλεονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Το τριφύλλι έμεινε στο 1-1 στο ντέρμπι της Λεωφόρου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 με τον Μαντσίνι στο 9ο λεπτό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε με τον Μπράντον Τόμας στο δεύτερο ημίχρονο. Το τριφύλλι ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Σένκεφελντ.

Η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την ισοπαλία της Λεωφόρου. Η Ένωση έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Οι Πειραιώτες βρήκαν γκολ με τον Μπακαμπού αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πλέον, απομένουν δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος των playoffs. Την ένατη αγωνιστική η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό.

Τη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των playoffs, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Βόλο. Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται στη Λεωφόρο με τον Άρη.