Η μεγάλη ευκαιρία του Τόμας και το «στοπ» του Μπρινιόλι - Απάντησε ο Μπερνάρ (vid)

Το «στοπ» του Μπρινιόλι

i

© Glomex

Η μεγάλη ευκαιρία του Τόμας και το «στοπ» του Μπρινιόλι - Απάντησε ο Μπερνάρ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:08 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 03.05.2023

Ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Τόμας, όμως ο Μπρινιόλι δήλωσε παρών κι απόκρουσε εντυπωσιακά, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μπερνάρ είδε τον Κοτάρσκι να τον σταματάει έγκαιρα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League. Οι γηπεδούχοι πήραν γρήγορα το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό με τον Μαντσίνι, ο οποίος εκτέλεσε υποδειγματικά τον Κοτάρσκι κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια ο «Δικέφαλος» πήρε μέτρα με σκοπό να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Στο 39ο λεπτό, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου σπατάλησε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με τον Τόμας. Ο Ράφα Σοάρες σέντραρε από τα αριστερά για τον Ισπανό φορ, ο οποίος θέλησε να πλασάρει εξ επαφής, όμως ο Μπρινιόλι δήλωσε παρών και τον σταμάτησε εντυπωσιακά.

Στο 45ο λεπτό, το «τριφύλλι» απάντησε στη μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ με τον Μπερνάρ. Ο Ιωαννίδης πάσαρε για τον Βραζιλιάνο και τον έβγαλε μόνο του από τα αριστερά, με τον 30χρονο άσο να σουτάρει και τον Κοτάρσκι να διώχνει σε κόρνερ έγκαιρα.